maandag, juli 15, 2024
HomeGaming'PS5 releasedatum; verkrijgbaar vanaf 19 november'

‘PS5 releasedatum; verkrijgbaar vanaf 19 november’

In tegenstelling tot de Xbox Series X en de Xbox Series S heeft Sony nog altijd niet de releasedatum van de PlayStation 5 bekendgemaakt. Microsoft maakte gister wereldkundig dat de nieuwe Xbox vanaf 10 november in de winkelschappen zal liggen. De Series S heeft een adviesprijs van 299 euro en de Series X heeft een prijskaartje van 499 euro. Beide game consoles zijn vanaf 22 september te pre-orderen.

PS5 releasedatum

Het Japanse bedrijf houdt zich stil, maar retailers willen maar al te graag zo snel mogelijk orders binnenharken. Het ziet er naar uit dat ’s werelds grootste retailer Amazon de PS5 releasedatum heeft gelekt. Als we Amazon mogen geloven wordt de PlayStation 5 een aantal dagen later dan de Xbox Series X gelanceerd.

Op Amazon.nl en Amazon.de is er een speciale PS5 Wall Mount verschenen. Met deze PS5 accessoire kan je straks je gloednieuwe PlayStation 5 aan je muur hangen. De releasedatum van de wall mount is 19 november. Logischerwijs zal een speciale accessoire op dezelfde dag als de console uitkomen. Daardoor is het aannemelijk dat de PS5 vanaf 19 november te koop is.

Sony zal naar verwachting een dezer dagen de PlayStation 5 releasedatum en prijs bekendmaken. Spannend!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments