donderdag, juli 18, 2024
HomeGadgetsHuawei kondigt Huawei GT 2 Pro-smartwatch aan waarmee je nooit meer verdwaalt

Huawei kondigt Huawei GT 2 Pro-smartwatch aan waarmee je nooit meer verdwaalt

Huawei heeft vandaag tijdens een online evenement zijn eigen mobiele besturingssysteem HarmonyOS 2.0 aangekondigd. HarmonyOS is momenteel nog alleen geschikt voor smartwatches, autosystemen en televisies. De eerste smartphone met het besturingssysteem wordt volgend jaar uitgebracht. Naast software heeft het Chinese techgigant ook nieuwe producten aangekondigd.

Huawei Watch GT 2 Pro

Eén van de nieuwe producten is de Huawei Watch GT 2 Pro. Deze smartwatch beschikt over een heel interessante feature genaamd Route Back. De Route Back-functie moet ervoor zorgen dat je nooit meer verdwaalt.

De smartwatch laat een lijntje zien op de weg die je hebt afgelegd, als een digitaal broodkruimelspoor. Zo kan de drager zijn afgelegde route terug volgen.

De Huawei Watch GT 2 Pro beschikt over een rond scherm dat door saffierglas wordt beschermd. De smartwatch is vanaf 5 oktober verkrijgbaar en heeft een prijskaartje van 299 euro.

Huawei FreeBuds Pro

Huawei FreeBuds Pro

De Chinese techgigant heeft verder nieuwe draadloze oordoppen met ruisonderdrukking aangekondigd. De Huawei FreeBuds Pro heeft rechthoekige steeltjes, waarover je kunt vegen om het volume aan te passen.

De FreeBuds Pro is in staat om stemmen te verstekken en ruis te filteren, wat moet helpen om rustig te telefoneren. Door met je duim en wijsvinger te knijpen kan de mate van ruisonderdrukking worden aangepast.

Ondanks de premium features is de FreeBuds Pro zo’n honderd euro goedkoper dan de AirPods van Apple. De Huawei FreeBuds Pro ligt vanaf 5 oktober in de winkelschappen voor 179 euro.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments