zaterdag, mei 25, 2024
HomeTabletMicrosoft Surface Neo tablet met uitklapbare scherm is uitgesteld

Microsoft Surface Neo tablet met uitklapbare scherm is uitgesteld

Microsoft kondigde eind vorig jaar de Surface Neo tablet aan met uitklapbare scherm. Tijdens de aankondiging maakte het Amerikaanse bedrijf uit Redmond bekend dat het apparaat eind 2020 op de markt zou verschijnen.

Surface Neo tablet

Panos Panay, producthoofd bij Microsoft, heeft tijdens een gesprek met The Verge laten weten dat de release van de Surface Neo tablet is uitgesteld. “We willen de Surface Neo op het juiste moment en met de juist ervaring uitbrengen. Het is een product dat me aan het hart gaat”, aldus Panos Panay.

De Microsoft Surface Neo tablet beschikt over twee flinterdunne LCD-schermen. Er zit geen vouw in het scherm, maar het zijn twee aparte schermen die gezamenlijk opereren. Er zit een scharnier tussen de twee schermen.

Het toestel is weegt 655 gram en is 5,6 millimeter dun, ingeklapt is de tablet iets dikker dan een centimeter. Verder is het nog mogelijk om een toetsenbord aan de tablet aan te sluiten en is er ondersteuning voor een stylus pen.

Onder motorkap beschikt de Microsoft Surface Neo over de hybride processor Lakefield van Intel en draait het op Windows 10X. Het besturingssysteem is speciaal ontworpen voor apparaten met vouwschermen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments