zaterdag, mei 25, 2024
HomeGadgetsNieuwe Apple Watch verschenen in Bluetooth producten database

Nieuwe Apple Watch verschenen in Bluetooth producten database

Er wordt verwacht dat Apple in september naast de iPhone 15 ook nieuwe Apple Watch-modellen zal aankondigen. Het ziet er naar uit dat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino alvast alles op een rijtje zet. Er zijn namelijk nieuwe Apple Watch-modellen verschenen in de Bluetooth producten database.

Apple Watch Series 9

De nieuwe producten zijn opgemerkt door MacRumors en staan vermeld als “watchOS Profile Subsystem 2023,” zonder verdere details.

Dit betekent dat we niet kunnen onderscheiden op welke Apple Watch(es) de vermelding betrekking heeft, maar we weten wel wat de nieuwe producten waarschijnlijk zullen zijn.

Volgens Bloomberg’s Mark Gurman heeft Apple niet de intentie om de Apple Watch SE dit jaar te vernieuwen. De enige modellen die waarschijnlijk zullen verschijnen zijn de Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra 2. Het zullen waarschijnlijk relatief kleine upgrades zijn vergeleken met de Apple Watch Series 8 en Apple Watch Ultra. Echter, volgens rapporten worden nieuwe kleuren en een geüpgrade S9-chip verwacht.

De nieuwe smartwatches worden natuurlijk samen aangekondigd met een reeks nieuwe iPhones. De iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max worden allemaal verwacht aangekondigd te worden tijdens een evenement op 12 september, met waarschijnlijk een voorbestelling die vrijdag 15 september begint.

Dat zou dan betekenen dat ze op 22 september in de verkoop gaan, als eerdere planningen enige indicatie geven.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments