vrijdag, juli 19, 2024
HomeGadgetsDe musthave gadgets voor in huis

De musthave gadgets voor in huis

Er zijn veel gadgets die kunnen helpen bij het verbeteren van ons dagelijks leven in huis. Denk hierbij aan het bijdragen van ons comfort, maar ook aan de efficiëntie van dingen in huis. In dit artikel lees je een aantal gadgets die niet mogen ontbreken. 

#1. Slimme thermostaten

Slimme thermostaten zijn gemaakt om je huis efficiënter te verwarmen of te koelen. Deze apparaten gebruiken sensoren en algoritmen om je huis automatisch op de juiste temperatuur te houden wat afhangt van jouw voorkeuren. 

#2. Led inbouwspots

Tegenwoordig zien we steeds vaker led inbouwspots. Dit is enorm populair, doordat deze energiezuinig zijn. Daarnaast kun je de inbouwspotjes perfect afstemmen op een kant die jij graag belicht wil hebben. Je kunt de inbouwspots overal plaatsen waar jij deze wil hebben, denk hierbij aan de keuken, hal, badkamer, maar ook de veranda bijvoorbeeld!

#3. Verlichte spiegel in de badkamer

Een verlichte spiegel in de badkamer is een musthave. Vooral wanneer het in de ochtend nog donker is of wanneer je in de avond jezelf wil klaarmaken… het maakt het nét even wat makkelijker. Zorg dat het licht hier verder ook optimaal is door bijvoorbeeld badkamer spotjes te plaatsen. Hierdoor heb je overal in de ruimte goed licht.  

#4. Robotstofzuigers 

Schoonmaken is niet het meeste leuke klusje en daarom is een robotstofzuiger ideaal. Ze navigeren automatisch door je huis en zuigen stof, vuil en haren op. Sommige modellen zijn zelfs in staat om te navigeren onder meubels. Met de ingebouwde timers en planningsopties kan je de robotstofzuiger instellen om te reinigen wanneer je niet thuis bent. Superhandig toch?

#5. Slimme deurbellen 

Slimme deurbellen zijn een handige manier om de veiligheid van je huis te verbeteren. Deze deurbellen hebben een live video, waardoor je kan zien wie er aanbelt voordat je de deur opent. Sommige hebben ook een bewegingsdetectie en nachtzicht om je huis extra te beschermen. Zeker een musthave om te hebben. 

#6. Slimme speakers 

Stel je voor je komt thuis na een lange werkdag… dan wil je het liefste gelijk de muziek aanzetten tijdens het koken bijvoorbeeld. Slimme speakers zijn een handige manier om muziek te streamen, maar dan handsfree. Denk hierbij aan speakers met een spraak assistent, zoals Alexa, Google Assistant en Apple Siri.

#7. Draadloze oplaadstations 

Met draadloze oplaadstations kan jij je telefoon of andere apparaten opladen zonder kabels. Deze stations gebruiken elektromagnetische inductie om energie over te dragen naar je apparaat, waardoor opladen makkelijk en snel gaat. Heel handig, want deze kun je niet zo snel kwijtraken als je oplader. 

Er zijn dus een aantal musthaves die niet mogen ontbreken in jouw huis. Welke gadgets heb jij al of welke ga jij nog aanschaffen?

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments