donderdag, juli 18, 2024
HomeDealsDagdeal: DJI Osmo Action 4K Camera - van €468 voor €249,95

Dagdeal: DJI Osmo Action 4K Camera – van €468 voor €249,95

Stel: je bent hier. Je staat klaar met je board, zweet in de bilnaad. Niemand die je verhaal gelooft zonder bewijs dus je pakt je…. smartphone? Nah. Tijd voor een DJI Osmo Action camera!

DJI Osmo Action 4K Camera

En wat voor een camera. De 1/2.3″ CMOS camera schiet in 4K HDR met 60 fps. Dat betekent razendscherpe beelden zonder haperingen. Schiet je liever in Full HD, dan doe je dat zelfs met 240 fps. Want we willen geen nanoseconde missen natuurlijk. Dankzij de groothoeklens met een beeldhoek van 145° f/2.8 weet je zeker dat alles in beeld komt. 

In control

Daarover gesproken, in tegenstelling tot een zekere concurrent – we noemen ‘m de GuPru – heeft de DJI Osmo Action ook een lcd-scherm aan de voorzijde. Zo schiet je selfies warvan je zeker weet dat jouw porum fatsoenlijk in beeld staat. Heb je je handen ergens anders voor nodig, zoals niet te pletter vallen? Dan bedien je de camera gewoon met de voice control.

Mocht je dan toch vallen, dan kun je dat ook prima filmen. Want waar je bij veel action cams nog een extra mechanische gimbal – oftewel stabilizer – nodig hebt om schokkerige beelden tegen te gaan, daar heeft de DJI Osmo een briljante softwarematige oplossing. Deze Electronic Image Stabilisation-software werkt door de sluitertijd te versnellen waar nodig, de opgenomen beelden door de CMOS sensor te analyseren en te compenseren door de randen met beweging te verwijderen. En dat in realtime. Resultaat: geen shaky cam maar superscherp en stabiel beeld.

De Osmo Action is ook ‘gewoon’ waterdicht tot 11 meter zonder extra hoesje. Je weet wel, voor als de bingo-avond toch uit de klauwen loopt.

MOAR

Meer? Schiet tot 8x in slow motion. Schiet timelapse filmpjes. Schiet in RAW of JPEG. Schiet met de twee ingebouwde microfoons of sluit een andere aan. Ben je klaar met schieten? Dan zet je je Mimo-app aan op je smartphone, verbind je via wifi of bluetooth en deel je meteen alles met de buitenwereld.

Bij iBOOD kost de DJI Osmo Action 4K Action Camera alleen vandaag 249,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments