zaterdag, mei 25, 2024
HomeGamingMicrosoft bevestigt komst kleinere Xbox Series S voor €299,-

Microsoft bevestigt komst kleinere Xbox Series S voor €299,-

Microsoft heeft via Twitter de komst van een kleinere Xbox Series S bevestigd. De Series S dient hoogstwaarschijnlijk als een instapmodel en zal naast de Xbox Series X gaan bestaan. De nieuwe Xbox One S is volgens het Amerikaanse bedrijf uit Redmond de kleinste Xbox ooit en gaat voor 299 euro over de toonbank.

Xbox Series S

Zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S zijn vanaf 22 september te pre-orderen en liggen beide next-gen consoles vanaf 10 november in de winkelschappen. De Series S heeft een prijskaartje van 299 euro en zijn grotere broer de Series X gaat voor 499 euro over de toonbank.

De Xbox Series S heeft geen diskdrive en is volledig digitaal. Naast het ontbreken van de diskdrive heeft het 500GB opslag en draait het op 1440p. Hij is ook nog eens minder krachtig; 4 teraflops ten opzichte van de 12 van de Xbox Series X.

Wil je de nieuwe Xbox Series X of Xbox Series S bestellen? Neem dan even een kijkje naar dit artikel met alle beschikbare Xbox Series S en Xbox Series X bundels en aanbiedingen op een rijtje.

Xbox Series S kopen

Xbox Series X kopen

Disclaimer: aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments