maandag, juli 15, 2024
HomeGamingMicrosoft lanceert Xbox Series X en Xbox Series S op 10 november

Microsoft lanceert Xbox Series X en Xbox Series S op 10 november

Microsoft maakte gisteravond de komst van de Xbox Series S bekend. De Xbox Series S is het kleinere broertje van de Xbox Series X. Het Amerikaanse bedrijf uit Redmond heeft zojuist de releasedatum van de Xbox Series X en Series S bekendgemaakt.

Xbox Series X releasedatum

Zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S zijn vanaf 22 september te pre-orderen en liggen beide next-gen consoles vanaf 10 november in de winkelschappen. De Series S heeft een prijskaartje van 299 euro en zijn grotere broer de Series X gaat voor 499 euro over de toonbank.

Xbox One X

De Xbox Series X is het nieuwe paradepaardje van Microsoft, met snellere laadtijden en het vermogen om games op 4K-resolutie te draaien. De Series X heeft 1TB SSD-opslag, als dit niet voldoende is kan je het nog uitbreiden met extra kaarten.

Xbox Series S

Gisteravond kondigde Microsoft de Xbox Series S aan. Deze heeft geen diskdrive en is volledig digitaal. Naast het ontbreken van de diskdrive heeft het 500GB opslag en draait het op 1440p. Hij is ook nog eens minder krachtig; 4 teraflops ten opzichte van de 12 van de Xbox Series X.

Nu Microsoft de releasedatum en prijzen van zijn consoles heeft bekendgemaakt is het de beurt aan Sony. Net zoals Microsoft gaat Sony ook twee PS5 consoles uitbrengen. Een digitale variant en een variant met een discdrive.

Wil je de nieuwe Xbox Series X of Xbox Series S bestellen? Neem dan even een kijkje naar dit artikel met alle beschikbare Xbox Series S en Xbox Series X bundels en aanbiedingen op een rijtje.

Xbox Series S kopen

Xbox Series X kopen

Disclaimer: aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments