dinsdag, mei 28, 2024
HomeAppsApple gaat de Sign in with Apple-inlogmethode blokkeren voor Fortnite

Apple gaat de Sign in with Apple-inlogmethode blokkeren voor Fortnite

Het ziet er naar uit dat de strijd tussen Apple en Fortnite-ontwikkelaar Epic Games nog lang niet is gestreden. Apple verwijderde vorig maand Fortnite uit zijn App Store, nadat Epic Games een eigen betaalsysteem inzette om de verplichte afdrachten aan Apple te omzeilen.

Apple-inlogmethode

Epic Games besloot direct in aanval te gaan en sleepte zowel Apple als Google voor de rechter. Gister kwam het nieuws naar buiten dat Apple ook een rechtszaak heeft aangespannen tegen de ontwikkelaar. In de aanklacht beschuldigt Apple ontwikkelaar Epic Games van diefstal.

Een nieuw hoofdstuk in de Fortnite-drama is dat Apple vanaf vrijdag 11 september de Sign in with Apple-inlogmethode voor Fortnite gaat blokkeren. Heb je je Fortnite-account aangemaakt met deze inlogmethode, dan moet je nu actie ondernemen! Anders kun je vanaf morgen niet meer inloggen en verlies je je voortgang en andere data.

Epic Games adviseert iOS-spelers om hun e-mailadres en wachtwoord up-to-date te houden en een alternatieve manier van inloggen in te stellen in hun account.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments