zondag 14 april 2024
HomeAppsDrie redenen om weer een kijkje te nemen bij Clash Royale

Drie redenen om weer een kijkje te nemen bij Clash Royale

Onze game van het jaar 2016, Clash Royale, is zo’n spel dat lijkt te leven door de gestage stroom aan nieuwe levels, personages en opties die om de zoveel weken worden toegevoegd. Dus als je het al een poos niet meer gespeeld hebt, zijn hier drie goede redenen om er weer eens in te duiken.

Seizoenen in Clash Royale zorgen voor grote beloningen aan het eind van de maand. Ka-ching!

Elk seizoen vers

De eerste maandag van elke maand is nu de start van een nieuw seizoen in Clash Royale. Dat betekent verse arena’s, kaarten, spelmodi, emotes en meer, en dat dus elke maand. En er zijn aan het eind van de maand ook royale beloningen voor alle kronen die je binnen elk seizoen hebt gewonnen.

Spelers kunnen hun beloningen maximaliseren door een Pass Royale te kopen, die exclusieve seizoensbeloningen ontsluit en je meer keuze geeft over de kaarten die je gaandeweg verzamelt. Pass Royale geeft spelers ook de mogelijkheid om een extra schatkist in de rij te zetten om automatisch te openen. Vet!

Kijk of je op de Trophy Road bent door te tikken op de arena op de Battle tab. Misschien liggen er beloningen voor je klaar!

Claim je buit

Sinds Trophy Road in april live ging, krijgen Clash Royale-spelers gratis schatkisten, card packs en munten voor elke 50 verdiende trofeeën. En mooier nog, als je sinds april niet meer gespeeld hebt en al een boel trofeeën hebt binnengehaald, dan staan al die beloningen op dit moment op je te wachten!

Evoluerende legers

Gebruik je nog steeds de Hog Rider om torens neer te halen? Probeer de Ram Rider om je vijanden te verdoven terwijl je schade aanricht. En wie wil er nog een gewone Giant als je een Goblin Giant kunt gebruiken, vergezeld door twee speerwerpende maatjes?

Van de stiekeme Royal Ghost tot Mega Knight, vernietiger van het voetvolk: regelmatig worden er nieuwe eenheden geïntroduceerd. Net wanneer je denkt dat je het helemaal door hebt, verandert Clash Royale de spelregels.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws