zondag, juni 23, 2024
HomeAppsMoment - Pro Camera: Mis geen moment meer

Moment – Pro Camera: Mis geen moment meer

Hoeveel geweldige fotomomenten heb jij gemist terwijl je nog aan het prutsen was met je camera-instellingen? Waarschijnlijk aardig wat. Maar met Moment heb je een fantastische camera-app binnen handbereik. Je kunt er individuele instellingen mee inregelen en tijdens het schieten zaken bijstellen (zoals de sluitertijd, belichting, ISO, witbalans en scherpte) – en dat alles met een paar eenvoudige vegen. Maar waar deze app zich echt door onderscheidt? Handzaamheid zonder fratsen.

Het eerste dat opvalt is de overzichtelijke lay-out. Alles wat erop moet staan staat er, dus je kunt snel de instellingen aanpassen in de zoeker. Dat betekent dat je er vrolijk op los kunt klikken zonder hopeloos verstrikt te raken in menu’s, op zoek naar de juiste instellingen.

De gebruiksvriendelijke lay-out van de app is enorm intuïtief, dus aanpassingen maak je in een flits.

Tik met een vinger op de zoeker om de scherpte en het belichtingsniveau voor een bepaald punt te bepalen of tik met twee vingers om dat voor verschillende punten te doen. Je kunt jouw standaardformaat instellen – High Efficiency of Most Compatible. En je kunt fotograferen met verschillende lenzen, waaronder groothoek en anamorfische lenzen (waarmee je fantastische breedbeeldachtige foto’s en video’s schiet).

Moment geeft je ook de mogelijkheid om instellingen voor video’s met de hand in te geven. In- of uitzoomen, scherpte en belichting in realtime bijstellen terwijl je al draait: je doet het allemaal met een tik op het scherm, zonder onhandige menu’s.

Vergeleken bij andere, complexere camera-apps bespaart Moment je een hoop gedoe wanneer je belangrijke momenten moet vangen voor ze voorbij zijn. De handmatige controle over jouw foto’s en films in één enkele app bespaart je veel hoofdbrekers. Denk nu maar eens aan al die momenten die je niet meer zal missen!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments