donderdag, juli 18, 2024
HomeAppsBewegende herinneringen; Leer hoe je wat leven in jouw foto's blaast

Bewegende herinneringen; Leer hoe je wat leven in jouw foto’s blaast

Soms doet een 2D-foto gewoon geen recht aan de speciale herinneringen die je met jouw iPhone of iPad vastlegde. En wanneer je echt iets geweldigs fotografeerde, dan is het logisch dat je het de liefde en aandacht wil geven die het verdient.

Met Fyuse – 3D-foto’s geef je foto’s een stoot 3D-leven dankzij ruimtelijke fotografie. Je kunt diepte en een gevoel van ruimte toevoegen aan de momenten die het ’t meest verdienen. Hier zie je hoe je een echt opvallende ‘fyuse’ creëert.

1. Scan onderwerpen

Fotograferen met Fyuse gaat net wat anders dan met een standaard fototoestel. Tik op het onderwerp voordat je afdrukt om jouw focuspunt in te stellen.

2. Fotografeer vanuit verschillende hoeken

Fyuse toont je een augmented reality(AR)-geleid traject rond jouw gekozen onderwerp. Druk nu een keer op de afdrukknop en volg de pijl rond jouw onderwerp.

Druk nogmaals op de sluiterknop om de foto te voltooien, en de app begint met z’n slimme ruimtelijke rekenkunst. Alle beelden die het ronddraaien om het onderwerp opleverde, worden gecombineerd om tot een ruimtelijke interpretatie te komen.

3. Maak je de app eigen

Ben je eenmaal klaar met fotograferen, dan kun je jouw ‘fyuse’ nog wat extra persoonlijkheid geven door op het kwasticoontje te tikken onderaan het beeld. Kies uit een coole selectie van filters en pas de helderheid, schaduw, belichting, etc aan. Je kunt het geheel zelfs opleuken met stickers. Want zeg nu zelf, een schattig katje toevoegen is toch altijd goed?

4. Pauzeer en bewonder

Ben je eenmaal tevreden met jouw bewerkte Fyuse, dan is het tijd om jouw geweldige creaties te bewonderen. Je hoeft niet met je vinger te slepen of op het scherm te tikken. Kantel en draai jouw apparaat simpelweg om de beweging rond jouw onderwerp of het panorama van jouw ruimtelijke foto te bekijken.

5. Andere manieren van fotograferen

Heb je eenmaal de boog onder de knie, probeer dan andere manieren van fotograferen.

Fyuse heeft ook een levendige gebruikersgemeenschap. Put inspiratie uit de laatste berichten die prominent op het beginscherm van de app verschijnen, like ze en ‘echo’ jouw favorieten naar je volgers.

Dompel jezelf onder in de wereld van ruimtelijke fotografie, en je zult een compleet nieuwe manier ontdekken om gebeurtenissen vast te leggen. Momenten die je niet alleen kunt bekijken, maar waar je keer op keer de interactie mee aan kunt gaan.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments