vrijdag, juni 21, 2024
HomeAppsZombies in Call of Duty: Mobile

Zombies in Call of Duty: Mobile

De doden zijn herrezen! Vecht samen met een vriend terug

Pas op! Er zijn zombies naar Call of Duty: Mobile geschuifeld – en ze komen ongetwijfeld achter jou aan. Voor fans van de Zombies-modus in de Call of Duty-serie op console zal deze update voelen als bekend terrein. Een spookachtige kaart! Speelse extraatjes! Lekker samenwerken! En natuurlijk een leger aan humeurige herrezen lijken.

Call of Duty Mobile Zombies
Eén zombie? Geen probleem. Tientallen zombies? Rennen!

Gelukkig heb je vrienden die je kunnen helpen om tegen hordes zombies te vechten in de steeds moeilijkere rondes. Door zombies uit te schakelen, verdien je geld in de game dat je kunt uitgeven aan handige tools. Barricadeer ramen, open deuren naar nieuwe gebieden en gebruik buffs om die engerds een stapje voor te blijven.

En je beloning? De monsterlijke gemuteerde bazen die tussen jou en een succesvolle run staan. Versla ze voor de gaafste buit uit het spel – en natuurlijk om ermee op te kunnen scheppen.

Call of Duty Mobile: Zombies
Je hebt talloze zombies overleefd. Succes met het overleven van wat dit ook mag zijn.

Bij de Zombies-update krijg je ook dagelijkse missies en algemene rankings voor Clans. En dankzij de komst van de langverwachte controller-ondersteuning, kun je Zombies (en elke andere modus) met je favoriete bluetoothcontroller spelen. Die hersenloze sukkels zullen niet weten wat ze overkomt!

Dit spel bevat realistisch geweld en is mogelijk niet geschikt voor kinderen jonger dan zeventien jaar.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments