donderdag, juli 18, 2024
HomeAppsJurassic World Alive - Ze zijn overal!

Jurassic World Alive – Ze zijn overal!

Er is een Tyrannosaurus rex bij je in de buurt. Je weet het misschien nog niet, maar binnenkort zul je niet alleen zijn gruwelijke brul horen, maar kun je ook zijn DNA samplen. Vervolgens ontwikkel je je eigen dinosaurus en werp je die in de strijd.

Jurassic World Alive

Jurassic World Alive

Welkom bij het Augmented Reality (AR)-spel Jurassic World Alive, waar je dino’s kan vangen op basis van locatie. Bijvoorbeeld in het park bij jou in de buurt!

Als je ooit eerder soortgelijke monster-vang-games hebt gespeeld, zal je Jurassic World snel in de vingers hebben. Om de reusachtige beesten op te sporen moet je er zelf op uit, met je iPhone in de hand – net zoals bij Pokémon GO. Als je op een dinosaurus stuit, kun je er een virtuele drone op afsturen om zijn DNA vast te leggen.

Manipuleer een paar genen

Zodra je genoeg DNA-samples hebt verzameld kun je naar het Creation Lab gaan door op het Collection-tabblad te tikken. Hier krijg je een gedetailleerder beeld van elke dinosaurus, zodat je kunt inschatten wat hun sterke en zwakke punten zijn voor de komende gevechten.

Waar mogelijk zijn die eigenschappen gebaseerd op het meest recente paleontologisch onderzoek, en de door jouw geschapen mengvormen delen de eigenschappen van de oorspronkelijke dinosauriërs. Je kunt jouw dino’s zelfs laten evolueren tot ‘super hybrids’ – hybriden van hybriden. Het leven zit vol verrassingen.

Maak je klaar voor de strijd

Als je minimaal vier dino’s hebt verzameld, kun je ze op de troepen van andere spelers loslaten. Het team dat de juiste mix maakt van kracht en gezondheid zal meestal zegevieren – het is dus zaak om de perfecte balans te vinden. De sterke verdediging van de Euoplocephalus maakt hem een solide keus, terwijl de Velociraptor qua snelheid ongeëvenaard is.

Elk gevechtslevel heeft zijn eigen prachtig ontworpen omgeving die doen denken aan de settings uit de films. Win drie van deze realtime-gevechten en speel nieuwe arena’s en dinosauriër voor jouw Creation Lab vrij.

Schreeuw het nu maar van de daken

Je kunt ook een filmpje delen van die keer dat je een raptor op de stoep zag staan. In de Collection-tab selecteer je een dino, tik je op AR, en begeef je je naar een goed verlichte plek. Dan zie, je als je door het scherm van jouw iPhone kijkt, de dinosauriër opduiken in jouw eigen omgeving.

Je kunt de maat aanpassen, zodat hij boven jouw huis uit torent. Of laat hem krimpen zodat hij op jouw sofa past. Met een tik laat je zijn tanden knarsen en zijn staart zwiepen – dus de titel Jurassic World Alive dekt de lading behoorlijk goed.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments