maandag, juni 24, 2024
HomeAppsMarvel: Contest of Champions - Vechtspel met superhelden

Marvel: Contest of Champions – Vechtspel met superhelden

Wolverine heeft net de Hulk uitgeschakeld, maar de strijd tegen de grote groene kampioen heeft zijn tol geëist. De komende confrontatie tegen Black Panther ziet er dan ook niet echt veelbelovend uit. Welkom in de wereld van Marvel: Contest of Champions.

Je neemt de rol aan van de Summoner, uitverkoren door The Collector, om een team samen te stellen met de crème de la crème van Marvel en te strijden tegen hun collega-superhelden (en superschurken).

Wie wint het gevecht tussen Black Panther en Killmonger? Speel om erachter te komen.

Deze briljante vechtgame is een denderende hit sinds de lancering in 2014. En omdat spelers het antwoord blijven zoeken op de vraag wie er wint als goden en monsters vechten tegen mutanten en goochelaars, zijn er sindsdien enorme aantallen personages toegevoegd.

De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat deze game een hele makkelijke is om op te pikken. Als je op de rechterzijde van je scherm tikt, vasthoudt en veegt, krijg je de basisaanvallen. En voor verdediging gebruik je de linkerkant.

Ziet er goed uit. Voelt… slechter.

De gameplay is nog verder verbeterd, met speciale aanvallen die zich opbouwen terwijl je vecht en waarmee je verwoestende schoppen, stoten, ontploffingen en zwaardsteken uit kunt delen. In de verhaalmodus moet je je gezondheid zorgvuldig in de gaten houden, het kost namelijk tijd om weer aan te sterken na elk gevecht, terwijl je een steeds krachtiger team van helden opbouwt om steeds moeilijkere uitdagingen het hoofd te bieden.

Maar de echte waarde en het plezier van deze game zitten ‘m in de personages en legendes uit het Marvel-universum. Fans kunnen enkele van de grootste namen uit de stripwereld verzamelen en ze inzetten als krachtpatsers en vechtersbazen.

Of je nu elk alter ego van iedere held kunt benoemen of gewoon op zoek bent naar een goed verzorgde vechtgame met veel verschillende personages: Marvel: Contest of Champions is klaar voor de uitdaging.

  • Download Marvel: Contest of Champions (iOS / Android)
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments