Marvel: Contest of Champions – Vechtspel met superhelden

Wolverine heeft net de Hulk uitgeschakeld, maar de strijd tegen de grote groene kampioen heeft zijn tol geëist. De komende confrontatie tegen Black Panther ziet er dan ook niet echt veelbelovend uit. Welkom in de wereld van Marvel: Contest of Champions.

Je neemt de rol aan van de Summoner, uitverkoren door The Collector, om een team samen te stellen met de crème de la crème van Marvel en te strijden tegen hun collega-superhelden (en superschurken).

Wie wint het gevecht tussen Black Panther en Killmonger? Speel om erachter te komen.

Deze briljante vechtgame is een denderende hit sinds de lancering in 2014. En omdat spelers het antwoord blijven zoeken op de vraag wie er wint als goden en monsters vechten tegen mutanten en goochelaars, zijn er sindsdien enorme aantallen personages toegevoegd.

De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat deze game een hele makkelijke is om op te pikken. Als je op de rechterzijde van je scherm tikt, vasthoudt en veegt, krijg je de basisaanvallen. En voor verdediging gebruik je de linkerkant.

Ziet er goed uit. Voelt… slechter.

De gameplay is nog verder verbeterd, met speciale aanvallen die zich opbouwen terwijl je vecht en waarmee je verwoestende schoppen, stoten, ontploffingen en zwaardsteken uit kunt delen. In de verhaalmodus moet je je gezondheid zorgvuldig in de gaten houden, het kost namelijk tijd om weer aan te sterken na elk gevecht, terwijl je een steeds krachtiger team van helden opbouwt om steeds moeilijkere uitdagingen het hoofd te bieden.

Maar de echte waarde en het plezier van deze game zitten ‘m in de personages en legendes uit het Marvel-universum. Fans kunnen enkele van de grootste namen uit de stripwereld verzamelen en ze inzetten als krachtpatsers en vechtersbazen.

Of je nu elk alter ego van iedere held kunt benoemen of gewoon op zoek bent naar een goed verzorgde vechtgame met veel verschillende personages: Marvel: Contest of Champions is klaar voor de uitdaging.

  • Download Marvel: Contest of Champions (iOS / Android)

Het laatste nieuws

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde...

Xbox One & Xbox One X bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox