Knettergekke karren; Crash of Cars

Het gebeurt niet vaak dat een spel precies de juiste balans tussen snelheid, plezier en hilarische explosieanimaties kan vinden. Toch is het Crash of Cars gelukt. Groepen spelers worden gedropt in gekke en kleurrijke botswedstrijden. Ze gaan door tot het bittere eind. Wat er daarna gebeurt, is eigenlijk volledig aan hen.

Crash of Cars

Ja, dit spel doet zijn naam zeker eer aan. Jij probeert de auto’s van andere spelers te vernietigen en de kronen die ze laten vallen te verzamelen. Dit doe je met behulp van een hele reeks speciale wapens die verspreid over elke kaart liggen. Een gigantisch kanon, een vlammenwerper en zelfs en klein zwart gat kunnen je naar de overwinning helpen.

Crash of Cars
Kun jij je een weg naar de overwinning crashen?

De besturing is simpel, aangezien de auto automatisch vooruit rijdt en spelers alleen links of rechts hoeven te tikken om te sturen. Je wordt na elke race beloond met munten die je kunt gebruiken om nieuwe auto’s te ontgrendelen.

Wees echter op je hoede: je auto heeft maar één leven, dus als je er eenmaal uit ligt, ben je meteen klaar met die race. Gelukkig kun je binnen een paar seconden weer meedoen met het volgende spel in Crash of Cars.

Ga plankgas in deze heerlijke app en gooi er wat van die verkeersagressie uit. Sterker nog, er blijft niks meer van die agressie over na het spelen van Clash of Cars.

Het laatste nieuws

iPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular actie – €877,25

De jacht op de iPad Pro 11-inch (2020) kan beginnen! De iPad Pro met WiFi + Cellular kost slechts 877,25 euro bij...

Games worden gemiddeld 10 euro duurder

Games kosten al sinds 2005 een euro of zestig, maar dat gaat binnenkort veranderen. Waar films en muziek steeds duurder worden, is...

Playstation Plus 12 maanden €42,99

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 42,99 euro.

PlayStation Plus games juli 2020 zijn live

Voor de PlayStation Plus-abonnees onder ons is het vandaag dan zover! Vanaf vandaag kunnen PS Plus bezitters aan de slag met de onderstaande gratis...

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox