donderdag, juli 18, 2024
HomeAppsKen je deze nog? Laat je overspoelen door nostalgie met deze geweldige...

Ken je deze nog? Laat je overspoelen door nostalgie met deze geweldige games

Nostalgie, houdt er nou niet van? Denk bijvoorbeeld maar eens terug aan ‘krabbelen’ op Hyves, die ellenlange schermnamen op MSN Messenger of dat ene spel waar je maar geen genoeg van kon krijgen. In een tijd waarin de console een hoofdrol speelde in het huishouden en de komst van de iPhone de wereld van gaming voor altijd veranderde, was het niet zo vreemd dat er veel nieuwe en baanbrekende spellen in de schappen lagen.

Misschien heb je het idee dat de jaren nul pas net over zijn. Toch zijn sommige klassieke titels hieronder stiekem al bijna twintig jaar geleden uitgekomen. Ja, echt waar.

The Sims Mobile

En wat heb jij vandaag gedaan? We gokken dat je je vooral bezig hebt gehouden met de inrichting van je nieuwe huis, een vluchtige relatie, een knalfeest voor wat vrienden en het blussen van een sporadisch vuurtje.

Nee, dit is geen extreme takenlijst voor de millenniumwisseling. Dit is gewoon een normale dag in het digitale droomleven van The Sims.

In The Sims™ Mobile kun je, net als in het originele spel, zo vrij leven als je zelf wil. Het enige verschil – naast de nieuwe, haarscherpe graphics – is het feit dat de wereld nóg groter is en meer activiteiten te bieden heeft.

Heb je zin in yoga? Geen probleem, maar vergeet niet eerst die bruiloft af te handelen. En misschien is het handig om dat droomhuis te bouwen nádat je je eigen unieke en gepersonaliseerde stijl hebt ontwikkeld.

Assassin’s Creed Rebellion

Oké, wie speelde er halverwege de jaren nul ook de originele Assassin’s Creed voordat ze hun favoriete sweater aandeden en vrienden lieten schrikken? Gelukkig ben je niet de enige.

Vandaag de dag, en meer dan twaalf delen van deze razend populaire franchise later, test Assassin’s Creed Rebellion graag weer hoe stilletjes jij te werk kan gaan.

Assassin's Creed Rebellion
Kun jij er ongezien mee wegkomen?

Deze strategische RPG combineert naadloos traditionele gameplay met nieuwe en boeiende graphics, en laat je nieuwe banden smeden met internationale huurmoordenaars en vestigingen van vijandige tempelaars ten val brengen. De beste manier om je skills te verbeteren, is door een balans te creëren tussen ongezien handelen en keiharde actie.

  • Download Assassin’s Creed Rebellion (iOS / Android)

Football Manager 2020 Mobile

Dit was het. Dé manier om de manager in jou aan het werk te zetten. Na jarenlang tegen de televisie te hebben geschreeuwd vanaf je bank of het terras, konden we in Football Manager eindelijk laten zien dat we echt wisten waar we het over hadden.

Football Manager 2020 Mobile
Is die moderne opstelling geschikt voor jouw team?

Je kunt met Football Manager 2020 Mobile, net als vroeger, zoveel tijd steken als je wil in het perfectioneren van je trainingsprogramma’s, wedstrijdtactieken, transferdoelen en teamselecties. En dan is het tijd om je team naar het veld te sturen – met de nodige strijdkreten.

Download Football Manager 2020 Mobile (iOS / Android)

Minecraft

Ondanks het feit dat de jaren nul barstten van de baanbrekende spellen, eindigde dit decennium precies zoals het begon; met mensen die hun eigen virtuele wereld bouwden.

Waar het aan het begin van het millennium allemaal draaide om het namaken van de echte wereld, ging het negen jaar later in Minecraft vooral om het opbouwen van onze eigen fantasiewereld.

Minecraft
Creëer en ga zoveel op avontuur als je zelf wil.

Dit immens populaire, geblokte spel biedt een breed scala aan speltypen voor elk type speler. Zo kun je je omgeving gaan verkennen en de strijd aangaan met bedreigingen die uit elke hoek komen of gewoon wat gaan bouwen zonder het risico te lopen dat je volgeschoten wordt met pijlen. Aan jou de keuze!

Of je nou een nieuw huis wilt bouwen of een volledig nieuwe stad wilt maken, het kan allemaal. Het enige wat je tegenhoudt, is je eigen verbeeldingskracht.

Angry Birds 2

De App Store werd in 2008 gelanceerd en veranderde de wereld van gaming voor altijd. Eén jaar later landde Angry Birds en het was meteen een enorme hit. Deze gevleugelde gevaartes grepen onmiddellijk onze aandacht met hun vrolijke soundtrack en norse houding.

Angry Birds 2 is een waanzinnige combinatie van gameplay boordevol actie en geniepige puzzels. Het concept is in principe hetzelfde als dat van het eerste deel; schiet je furieuze vogel met een katapult af om de creatieve nederzetting van die nare, ei-stelende varkens met de grond gelijk te maken.

Er mag dan wel een decennium voorbij zijn sinds de Angry Birds voor het eerst voorbij kwamen vliegen, maar ze zijn nog steeds net zo fantastisch als ze in het begin waren.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments