vrijdag, juni 21, 2024
HomeGamingDit zijn de gratis Xbox Live Games with Gold voor juni 2021

Dit zijn de gratis Xbox Live Games with Gold voor juni 2021

Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor Xbox-gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games!

Xbox Live Games with Gold juni

The Kings Bird

Beschikbaar van 1 tot 30 juni op Xbox One en Xbox Series X|S

The King’s Bird is een precisie-platformgame ontwikkeld door de Amerikaanse indie-gamestudio Serenity Forge en uitgegeven door de Canadese indiegame-uitgever Graffiti Games. De game is ontwikkeld in Unity en op 23 augustus 2018 uitgebracht voor Microsoft Windows.

Shadows: Awakening

Beschikbaar tussen 16 juni en 15 juli Xbox One & Xbox Series X|S

Shadows: Awakening is het nieuwe avontuur in de Heretic Kingdoms-saga. Nadat de leden van de geheime raad, bekend als de Penta Nera, zijn vermoord, worden hun zielen verteerd door de Devourers – kwaadaardige demonen die het vermogen bezitten om de herinneringen en persoonlijkheden van de zielen die ze verwerven in zich op te nemen en ze te materialiseren als hun marionetten. De demonische Penta Nera duikt opnieuw op in het sterfelijke rijk en zet hun zoektocht naar macht en onsterfelijkheid voort, maar tegen welke prijs?

NeoGeo Battle Coliseum

Beschikbaar tussen 1 juni en 15 juni Xbox One & Xbox Series X|S

NeoGeo Battle Coliseum, afgekort NGBC of NBC, is een 2-tegen-2 tagteam-vechtgame ontworpen voor het Atomiswave-arcadebord, ontwikkeld en uitgebracht door SNK in 2005. De game bevat personages uit verschillende SNK- en ADK-titels.

Injustice: Gods Among Us

Beschikbaar tussen 16 juni en 30 juni Xbox One & Xbox Series X|S

Injustice: Gods Among Us is een vechtspel met personages uit het DC Universum. Het spel is ontwikkeld door NetherRealm Studios voor de PlayStation 3, Xbox 360, en Wii U en kwam in april 2013 uit. Op 7 oktober 2013 is bekendgemaakt dat er een re-release van Injustice komt.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments