woensdag, juli 24, 2024
HomeGamingDit zijn de gratis PlayStation Plus games voor juni 2021

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games voor juni 2021

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand juni bekendgemaakt. Vanaf volgende week dinsdag kunnen PlayStation Plus-abonnees de onderstaande games gratis downloaden via het PlayStation Network.

PlayStation Plus juni

Star Wars: Squadrons (PS4)

Star Wars: Squadrons is een ruimtegevechtspel dat zich afspeelt in het Star Wars-universum, ontwikkeld door Motive Studios en uitgegeven door Electronic Arts. Het werd uitgebracht voor Microsoft Windows, Xbox One en PlayStation 4 op 2 oktober 2020 en voor Xbox Series X / S op 3 december 2020.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4)

Virtua Fighter 5 is een computerspel in Sega’s Virtua Fighter-serie en een vervolg op Virtua Fighter 4: Evolution. De oorspronkelijke versie kwam uit op 12 juli 2006 in de Japanse arcades. Een vernieuwde versie voor de PlayStation 3 werd gemaakt op 20 februari 2007.

Operation: Tango (PS5)

Operation: Tango is een co-op spionagegame die zich afspeelt in een futuristische maatschappij. De game is bedoeld om online met een vriend te spelen. Je kruipt in de huid van hackers of agenten om samen uitdagende puzzels op te lossen.

PlayStation Plus abonnement

Voor een PlayStation Plus kaartje van 1 jaar betaal je normaliter 59,99 euro voor. Als je opzoek was naar een goedkope PlayStation Plus abonnement neem dan even een kijkje naar dit artikel met alle PlayStation Plus aanbiedingen op een rijtje.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments