zondag, juni 16, 2024
HomeGadgetsDit zijn de beste gadgets voor op de fiets

Dit zijn de beste gadgets voor op de fiets

Zit jij graag op de fiets? Dan ben je vast ook geïnteresseerd op wat voor manier je jouw fiets kunt pimpen. Hiervoor zijn allerlei leuke en handige gadgets op de markt. We delen onze selectie voor de beste gadgets voor op de fiets.

Garmin koplamp op accu

Garmin staat natuurlijk onder andere bekend om hun navigatieapparaten – die ze ook voor op de fiets maken – en de sporthorloges. Maar de fietsgadget van Garmin op Bikester die ons misschien nog wel het meest aanspreekt is een speciale koplamp voor op de fiets. Voor mensen die zich niet prettig voelen bij fietsen in het donker en langs onverlichte stukken moeten, is dit een uitkomst. De lamp is eenvoudig te bevestigen op het stuur en werkt op een oplaadbare accu. Door de sterke ledlamp produceert deze veel licht, en dat is wel zo prettig in het donker.

Zackees handschoentjes met verlichting

Wat in het donker ook niet fijn is, is dat de kans groter is dat automobilisten niet zien dat jij je hand hebt uitgestoken om aan te geven dat je gaat afslaan. De handschoenen van Zackees bieden hier uitkomst bij. Het zijn vingerloze handschoenen met ledlampjes erop die met behulp van sensoren aan gaan wanneer je jij arm uitsteekt. Zo vergroot je de kans dat automobilisten wél meekrijgen dat je wilt afslaan en dus ook de verkeersveiligheid.

Presso X draagbaar koffiezetapparaat

Ben jij van de lange fietstochten, maar mag je graag onderweg even pauze nemen met een fijn kopje versie koffie? Bij een bankje in de natuur is doorgaans geen horeca in de buurt, dus wat moet je dan? Afgekoelde koffie uit een thermoskan drinken? Nee, met het Presso X draagbaar koffiezetapparaat kun je ter plekke koffie zetten met behulp van gemalen koffie óf Nespresso capsules. Zo heb je altijd een vers, warm kopje koffie. Je kunt er vier tot vijf kopjes mee zetten, dus hij komt ook van pas als je samen met iemand anders gaat fietsen.

Bookman bekerhouder

Wil je liever niet te lang stoppen voor koffie, en ook tijdens het fietsen een lekkere slok koffie kunnen nemen? Installeer dan de Bookman bekerhouder aan je stuur. Deze is geschikt voor koffiebekers met deksel en stellen je in staat om ook tijdens het fietsen van je vers gezette koffie. Het monteren is heel eenvoudig met behulp van de slimme en handige kliktechniek. Je hoeft dus niet te schroeven!

Wahoo Blues SC snelheid- en cadanssensor

Wil je meer inzicht krijgen in je snelheid, trapfrequentie en de afstand die je fietst? Breng dan de Wahoo Blues SC snelheid- en cadanssensor aan bij je wiel. Dit apparaatje meet deze zaken en kan dit behulp van Bluetooth en ANT+ technologie doorgeven aan je telefoon. Het apparaat is op die manier te koppelen aan verschillende populaire fiets apps. Het vederlichte apparaatje is waterdicht en eenvoudig te monteren met behulp van rubberen bandjes of zip ties.

Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod van gadgets die er beschikbaar zijn voor op de fiets. Doe er je voordeel mee!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments