maandag, juli 15, 2024
HomeGamingPlayStation 5 pre-orders via Wehkamp gaan niet door

PlayStation 5 pre-orders via Wehkamp gaan niet door

Eerder vandaag was het mogelijk om de PlayStation 5 te pre-orderen bij Wehkamp. Zowel telefonisch als via de chat hadden we van twee verschillende medewerkers vernomen dat er nieuwe exemplaren beschikbaar waren.

PS5 pre-orders gaan niet door

We hebben rond kwart over twee contact gehad en beide medewerkers waren zeker van hun zaak. De PS5 was opnieuw beperkt beschikbaar en zou in de derde week van november uitgeleverd worden.

Ik heb direct twee exemplaren besteld en betaald. Vervolgens een artikel geschreven om jullie hiervan op de hoogte te stellen. Later op de dag kwam ik verschillende berichten tegen op Twitter dat pre-orders niet doorgaan. De online warenhuis zou contact opnemen met gedupeerden.

Wij hadden niets van Wehkamp vernomen en hoopte stiekem op goed nieuws. Zojuist heb ik contact opgenomen met Wehkamp en de berichten blijken juist te zijn. “Door een technische fout was het weer mogelijk om de PS5 ten onrechte weer te bestellen. Alle bestellingen van vandaag worden helaas geannuleerd”, aldus een medewerker van Wehkamp.

Wanneer de PlayStation 5 weer beschikbaar komt wist de medewerker niet te zeggen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments