maandag, juni 24, 2024
HomeSmartphoneiPhone 12 in vergelijking met eerdere iPhone modellen

iPhone 12 in vergelijking met eerdere iPhone modellen

De iPhone 12 werd helaas niet tijdens het Times Flies-event gepresenteerd. Als we de laatste geruchten mogen geloven gaat Apple medio oktober tijdens een speciale event de nieuwe iPhones aankondigen. Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino zou dit jaar maar liefst vier nieuwe iPhones willen lanceren, in drie formaten; 5,4-inch, 6,7-inch en twee uitvoeringen met 6,1-inch scherm.

iPhone 12

Van de drie afmetingen is er maar één bekende, namelijk de 6,1-inch. Deze is namelijk even groot als de huidige iPhone 11. De andere twee 5,4-inch en 6,7-inch kennen we nog niet. Om ons een beter beeld te kunnen geven hoe het ongeveer eruit komt te zien heeft MacRumors de iPhone modellen van de afgelopen jaren op een rijtje gezet.

De iPhones 12 dummies zijn ontworpen op basis van eerder gelekte informatie. De 6,7-inch versie is niet zo spannend, hij is ietsje groter dan de huidige 6,5-inch iPhone 11 Pro Max. Maar de 5,4-inch iPhone 12 zal vast en zeker vele harten doen smelten. Deze zit qua afmeting tussen de iPhone SE en de iPhone SE 2.

We zijn inmiddels eraan gewend dat smartphones alleen maar groter worden, maar er bestaan ook een hoop mensen die niets daarvan willen weten en liever een high-end compact toestel op zak willen hebben. De kleinere iPhone 12 biedt voor deze mensen een uitkomst.

iPhone 12 in vergelijking met eerdere iPhone modellen
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments