maandag, mei 20, 2024
HomeGamingPlayStation 5 bestellen - hou deze website in de gaten

PlayStation 5 bestellen – hou deze website in de gaten

Sony heef de laatste belangrijke details van de PS5 bekendgemaakt. De PS5 is vanaf 19 november verkrijgbaar in onder meer Nederland. De reguliere PlayStation 5 met discdrive kost 499,99 euro en de PlayStation 5 Digital Edition gaat voor 399,99 over de toonbank.

PlayStation 5 bestellen

Sinds 17 september is het in Nederland en België mogelijk om de PlayStation 5 te bestellen, maar zoals verwacht was hij per direct uitverkocht. Sony heeft via Twitter zijn excuses aangeboden voor hoe de pre-order fase is verlopen. Het was best rommelig en alle retailers waren binnen paar minuten uitverkocht.

Het Japanse techgigant belooft het goed te maken. Binnen enkele dagen krijgen retailers meer voorraad toegezegd om nieuwe pre-order rondes te houden. Het is aan retailers om het verder te communiceren met de klanten.

Om je een hoop moeite te besparen hebben we alle webshops voor je op een rijtje gezet met de bijbehorende prijzen. Dit zijn officiële geselecteerde dealers. Het is verstandig om minimaal 1 keer per dag de onderstaande webshops te bezoeken om te checken of het mogelijk is om een pre-order te plaatsen. Het kan zomaar zijn dat je één van de gelukkige wordt.

PlayStation 5

PS5 Digital Edition

Disclaimer: aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments