woensdag, juni 19, 2024
HomeAppsBattle Bay: Zet koers naar multiplayer-pret

Battle Bay: Zet koers naar multiplayer-pret

Battle Bay, van de makers van Angry Birds, is een online multiplayergame waarin spelers het tegen elkaar opnemen in epische realtime gevechten op de wilde zee. Met behulp van de intuïtieve, heerlijk soepele besturing stuur je jouw boot een arena rond en vuur je onderweg op vijandige schepen. Het doel is om het andere team compleet te vernietigen, of om het juiste gebied op de kaart te veroveren.

Battle Bay

Terwijl je tijdens het spelen je overwinningen binnenharkt kun je je schip uitbreiden met nieuwe wapens en schilden, en je bemanning trainen. Elk bemanningslid heeft eigen vaardigheden en talenten, dus je kunt ze upgraden zodat ze helemaal aansluiten bij jouw speelstijl.

Battle Bay ziet er fantastisch uit, met heldere kleuren en een stripachtige vormgeving. De golven van de prachtige blauwe zee zijn zo realistisch en onvoorspelbaar dat het een strategisch element toevoegt: je verbergt je achter de hoge golven voor het vijandige vuur en worstelt om je eigen schoten recht en zuiver te houden.

In het begin zullen de snelle en woeste gevechten willekeurig worden samengesteld. Maar in Battle Bay kun je ook vrienden maken terwijl je ze naar de bodem van de zee stuurt. Met het stijgen van je naam op de scorelijsten kun je je bij gildes voegen en gevechten opzetten met je vrienden – waarvan je er een aantal misschien wel hebt leren kennen via Battle Bay’s handige in-game communicatiesysteem.

Er zijn al miljoenen spelers die het uitvechten in Battle Bay. Wat weerhoudt je ervan om mee te doen?

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments