zondag 14 april 2024
HomeDealsJBL X Under Armour Wireless Earphones - van €179 voor €84

JBL X Under Armour Wireless Earphones – van €179 voor €84

Keiharde oordopjes. Om zorgeloos mee te sporten, je favoriete platen mee te pompen en ondertussen je schoonmoeder nog wat ja’s en nee’s serveren. Wij zouden het wel weten.  Nu horen we jullie denken: “Ik zie door al die draadloze oortjes het bos niet meer, is dit wat?”, gelukkig waren onze vrienden van PCMag zo aardig om dit even piekfijn op een rijtje te zetten. Check hier hoe deze JBL’s het ervan afbrengen in de strijd der draadloze oordopjes! 

JBL X Under Armour Wireless Earphones

Klinkt als een nieuwe generatie bionische oren. Maar niets is minder waar. Het zijn gewoon je eigen oren die met behulp van TalkThru en Ambientware zorgen dat je omgevingsgeluid op twee manieren waar kan nemen, al luisterend naar je favoriete platen.

TalkThru zorgt ervoor dat muziek wordt gedempt en spraak versterkt, zodat je bekende die je tegen het lijf loopt best even gedag kan zeggen en het hebben over het weer. Met Ambientware worden omgevingsgeluiden versterkt, wat vooral in het verkeer een hoop extra veiligheid biedt.

Met Under Armour aan boord kan het ook bijna niet anders. Waterbestendig (IPX7), ultiem draagcomfort door de Sport Flex fit oordoppen en ontworpen om je tot den hogere sportsferen te tillen. Deze oordopjes zijn sportiever dan jijzelf.

Aan de andere kant van dit zwaargewichten-pact bevindt zich JBL en die kennen we natuurlijk van… een heerlijk krachtig geluid en rijke bassen. Precies dat, is wat je kan verwachten van deze True Flashes. En dan om ongestoord mee te kunnen beesten. 

Met de oortjes zelf geniet je van een batterijduur tot wel 25 uur. Naast de 5 uur aan looptijd die ze in de oortjes zelf hebben weten te steken, is de bijgeleverde oplaadhoes in staat om tot wel 20 uur aan batterij op te slaan. Zo heb je altijd genoeg batterij op zak.

De oortjes worden geleverd in een aluminium hoes, waardoor je ze na gebruik veilig opbergt in hun stroombron. Ook werken de oortjes met je favoriete assistenten; Google Assistant en Alexa.

Aan je oortjes kan het niet meer liggen. Aan je platen evenmin. Doen dus! Bij iBOOD kost de JBL X Under Armour Wireless Earphones alleen vandaag 84 euro!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws