woensdag, juni 19, 2024
HomeGamingCall of Duty: Black Ops Cold War draait op 120 fps op...

Call of Duty: Black Ops Cold War draait op 120 fps op PS5 en Xbox Series X

De iconische Black Ops-serie is terug met Call of Duty: Black Ops Cold War, het directe vervolg op het originele en geliefde Call of Duty: Black Ops. Het spel ligt vanaf 13 november in de winkelschappen voor de PS4, Xbox One en PC.

Next-gen consoles

Microsoft heeft afgelopen week de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S bekendgemaakt. Beide next-gen consoles zijn vanaf 10 november te koop. Trotse bezitters van een Series X of Series S kunnen straks direct vanaf de launch van het spel aan de slag met Black Ops Cold War.

De nieuwe Black Ops-game verschijnt natuurlijk ook voor de PlayStation 5 en PS5 Digital Edition. De PS5 releasedatum heeft Sony vooralsnog niet bekendgemaakt. Het Japanse techgigant heeft voor morgen 16 september een PlayStatin 5 Showcase-event gepland. Naast verschillende games gaat Sony vermoedelijk ook de prijzen en de releasedatum van de PS5 en de PlayStation 5 Digital Edition bekendmaken.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Black Ops ontwikkelaar Treyarch heeft laten weten dat de nieuwe game op zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X op 120 fps zal draaien. Dat is het hoogste ooit in de Call of Duty-serie. Het spel zal volgens het studio ook ray tracing volledig ondersteunen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments