12.8 C
Amsterdam
donderdag 30 maart 2023
HomeGamingCall of Duty: Black Ops Cold War draait op 120 fps op...

Call of Duty: Black Ops Cold War draait op 120 fps op PS5 en Xbox Series X

Datum:

Lees meer over:

De musthave gadgets voor in huis

Er zijn veel gadgets die kunnen helpen bij het...

Airsoft – virtuele shooters proberen… IRL!

Elke fan van virtuele shooters die urenlang Call of...

Wat zijn de regels bij PowerPoint presentaties maken?

Wist je dat er regels zijn bij een PowerPoint...

De iconische Black Ops-serie is terug met Call of Duty: Black Ops Cold War, het directe vervolg op het originele en geliefde Call of Duty: Black Ops. Het spel ligt vanaf 13 november in de winkelschappen voor de PS4, Xbox One en PC.

Next-gen consoles

Microsoft heeft afgelopen week de releasedatum van de Xbox Series X en Xbox Series S bekendgemaakt. Beide next-gen consoles zijn vanaf 10 november te koop. Trotse bezitters van een Series X of Series S kunnen straks direct vanaf de launch van het spel aan de slag met Black Ops Cold War.

De nieuwe Black Ops-game verschijnt natuurlijk ook voor de PlayStation 5 en PS5 Digital Edition. De PS5 releasedatum heeft Sony vooralsnog niet bekendgemaakt. Het Japanse techgigant heeft voor morgen 16 september een PlayStatin 5 Showcase-event gepland. Naast verschillende games gaat Sony vermoedelijk ook de prijzen en de releasedatum van de PS5 en de PlayStation 5 Digital Edition bekendmaken.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Black Ops ontwikkelaar Treyarch heeft laten weten dat de nieuwe game op zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X op 120 fps zal draaien. Dat is het hoogste ooit in de Call of Duty-serie. Het spel zal volgens het studio ook ray tracing volledig ondersteunen.

Net binnen