dinsdag, mei 28, 2024
HomeComputerApple-event: Wat kunnen we vanavond allemaal verwachten?

Apple-event: Wat kunnen we vanavond allemaal verwachten?

Apple organiseert vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd een evenement waar onder meer nieuwe producten aangekondigd gaan worden. De grote vraag is natuurlijk wat kunnen we allemaal van het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino verwachten?

Apple-event 15 september

iPhone 12

Volgens de doorgaans betrouwbare Bloomberg-journalist Mark Gurman wordt de iPhone 12 pas in oktober onthuld. De iPhone 12 release zou volgens de beste man een vertraging hebben opgelopen. Apple zou een ander special event in oktober houden om de iPhone 12 te onthullen.

Besturingssystemen

Wat wel vrij zeker is, zijn diverse software-updates. Zo krijgen we de releasedatum van iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 en macOS Big Sur tijdens het Apple-event te horen. Meeste zullen waarschijnlijk direct na het event te downloaden zijn. Misschien dat Apple even wacht met de release van iOS 14. Grote iOS-updates komen meestal met nieuwe iPhones.

iPad Air 2020

De huidige iPad Air 3 is inmiddels al een jaar oud en als we de laatste geruchten mogen geloven gaat Apple morgen de iPad Air 4 aankondigen. De nieuwe iPad Air zou het design van de 11-inch iPad Pro krijgen. Dat betekent dus geen thuisknop, maar dunnere schermranden en een meer hoekige behuizing. Onder de motorkap natuurlijk nieuwe en krachtige hardware, ondersteuning voor de Apple Pencil 2 en het Magic Keyboard.

De iPad Air slaat een brug tussen de standaard iPad en de vrij dure iPad Pro. Deze model is dan ook voor veel mensen interessant. Het heeft geavanceerde functies, maar dan een veel zachtere prijs als de iPad Pro. De prijs van de iPad Air 4 zou tussen de 500 euro en 600 euro zitten.

iPad 2020

Apple zou morgen naast de iPad Air 4 ook een budget iPad willen presenteren; de iPad 2020. Over deze iPad zijn er bijna geen geruchten geweest. Misschien omdat het vrijwel identiek blijft als zijn voorganger?!?

De huidige iPad 2019 beschikt over een 10,2-inch scherm. Apple zou deze iets groter willen maken, namelijk 10,8-inch. Het design zou identiek zijn als zijn voorganger. Onder de motorkap natuurlijk nieuwe en krachtige hardware. De prijs van de iPad 2020 zou tussen de 300 euro en 400 euro zitten.

Apple Watch

Apple lanceert jaarlijks een nieuwe Apple Watch. Het Amerikaanse bedrijf zou dit jaar ons op twee nieuwe modellen trakteren; de Apple Watch Series 6 en een betaalbare Apple Watch SE, waarmee Apple de concurrentie wil aangaan met goedkopere fitnesstrackers van bijvoorbeeld Fitbit.

De opvolger van de Apple Watch Series 5 zou het nieuwe topmodel moeten zijn. Daarnaast zou er ook een opvolger van de Apple Watch Series 3 komen.

Verder zou Apple tijdens het event onder meer de AirPods Studio, HomePod mini, AirTag, Apple One en en Fitness dienst aankondigen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments