woensdag, mei 29, 2024
HomeTabletZo kan de nieuwe iPad Air 4 eruitzien

Zo kan de nieuwe iPad Air 4 eruitzien

Apple maakte eerder vandaag de datum van het volgende Apple-event bekend. Op 15 september om 19:00 uur Nederlandse tijd kunnen we meerdere nieuwe Apple-producten verwachten. Volgens de laatste geruchten hoeven we géén nieuwe iPhone te verwachten! De iPhone 12 release zou volgens Bloomberg-journalist Mark Gurman vertraging hebben opgelopen.

iPad Air 4

Als we de beste man mogen geloven gaat Apple volgende week onder de iPad Air 4 en Apple Watch Series 6 presenteren. Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino bracht vorig jaar in maart de huidige iPad Air 3 uit. Het heeft er alle schijn van dat Apple volgende week de iPad Air 2020 presenteert.

iPad Air 4

De iPad Air slaat een brug tussen de standaard iPad en de vrij dure iPad Pro. Deze model is dan ook voor veel mensen interessant. Het heeft geavanceerde functies, maar dan een veel zachtere prijs als de iPad Pro.

Het ontwerp van de derde generatie iPad Air is identiek aan de iPad Pro uit 2017. Het zou ons niets verbazen als Apple het ontwerp van de 11-inch iPad Pro 2018 gebruikt voor de iPad Air 4.

Een mooi concept laat zien hoe de iPad Air 4 eruit kan zien. Het design is geïnspireerd op dat van de iPad Pro uit 2018.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments