Amazon Fire TV Stick tijdelijk €24,99

Sinds de komst van de Nederlandse webwinkel van Amazon is onder meer de Fire TV Stick officieel verkrijgbaar in Nederland. Na de smart tv’s is de Google Chromecast het meest gebruikte gadget om naar streamingdiensten als Netflix en Disney+ te kijken.

Amazon Fire TV Stick

Met de komst van Amazon Fire TV Stick heeft de Chromecast van Google een directe concurrent gekregen. Het voordeel grote voordeel van de Chromecast is de vrij lage prijs en de makkelijke installatie. Dat geldt ook voor de Fire TV Stick van Amazon.

Een groot voordeel van de Fire TV Stick in vergelijking met de Chromecast is de afstandsbediening. De Chromecast kan alleen met behulp van een tablet, smartphone of laptop content streamen naar je televisie. De Amazon Fire TV Stick heeft de mogelijkheid om apps te installeren en beschikt over een afstandsbediening.

Zo’n vier jaar geleden kocht ik in Duitsland een Fire TV Stick. Ik was er helemaal verliefd op. Ik installeerde destijds onder meer Kodi op Amazon Fire TV Stick.

De Amazon Fire TV Stick is tijdelijk in de aanbieding voor 24,99 euro. Dit is een zeer nette prijs voor een super apparaat.

Het laatste nieuws

FIFA 21 pre-order vanaf 41,89 euro

FIFA 21 ligt vanaf 9 oktober in de winkelschappen voor de PlayStation, Xbox, Nintendo en Windows. Het voetbalspel wordt in drie verschillende...

Rechter uit kritiek op Epic Games tijdens Fortnite zitting met Apple

Apple verwijderde eind augustus Fortnite uit zijn App Store, nadat ontwikkelaar Epic Games een eigen betaalsysteem inzette om de verplichte afdrachten te...

Xbox Live Games with Gold oktober 2020 bekend

Microsoft heeft de gratis Xbox Live Games with Gold voor de maand oktober bekendgemaakt. Zoals gewoonlijk bestaat de selectie uit vier games....

PlayStation Plus 12 maanden v.a. 49,99 euro

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 49,99 euro.

Nintendo Switch bundels en aanbiedingen

Als je van plan bent om binnenkort een Nintendo Switch bundel te kopen dan is het natuurlijk verstandig om eerst alle retailers met elkaar te...

Gerelateerde artikelen