dinsdag, juni 18, 2024
HomeDealsAmazon Fire TV Stick tijdelijk €24,99

Amazon Fire TV Stick tijdelijk €24,99

Sinds de komst van de Nederlandse webwinkel van Amazon is onder meer de Fire TV Stick officieel verkrijgbaar in Nederland. Na de smart tv’s is de Google Chromecast het meest gebruikte gadget om naar streamingdiensten als Netflix en Disney+ te kijken.

Amazon Fire TV Stick

Met de komst van Amazon Fire TV Stick heeft de Chromecast van Google een directe concurrent gekregen. Het voordeel grote voordeel van de Chromecast is de vrij lage prijs en de makkelijke installatie. Dat geldt ook voor de Fire TV Stick van Amazon.

Een groot voordeel van de Fire TV Stick in vergelijking met de Chromecast is de afstandsbediening. De Chromecast kan alleen met behulp van een tablet, smartphone of laptop content streamen naar je televisie. De Amazon Fire TV Stick heeft de mogelijkheid om apps te installeren en beschikt over een afstandsbediening.

Zo’n vier jaar geleden kocht ik in Duitsland een Fire TV Stick. Ik was er helemaal verliefd op. Ik installeerde destijds onder meer Kodi op Amazon Fire TV Stick.

De Amazon Fire TV Stick is tijdelijk in de aanbieding voor 24,99 euro. Dit is een zeer nette prijs voor een super apparaat.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments