Zo kun je legaal gratis Netflix kijken

Netflix biedt haar potentiële klanten een aantal manieren om kennis te maken met de videostreamingdienst. Netflix is in Nederland helaas al een tijdtje gestopt met het gratis proefabonnement, maar biedt mensen die nog geen lid zijn nu de mogelijkheid om enkele populaire series en films gratis te bekijken.

Netflix biedt mensen die nog geen lid zijn van de streamingdienst nu de mogelijkheid om enkele populaire series en films uit haar brede assortiment te bekijken, zonder dat je hiervoor een account hoeft te registeren of moet betalen. Op een speciale ‘Watch Free‘-pagina staan alle titels die met een druk op de knop gratis te bekijken zijn.

Gratis Netflix kijken

Ik hoor je al denken, gratis? YES! Sinds kort biedt Netflix een aantal films en series gratis aan. Deze kun je kijken zonder dat je hiervoor een account hoeft te registeren of moet betalen. Op een speciale Watch Free-pagina staan de onderstaande titels die met een druk op de knop gratis te bekijken zijn.

Je kunt deze gratis Netflix-content kijken via de internetbrowser van je Mac, Windows en Android-toestel. Smart-tv’s, iPads en iPhones worden momenteel niet ondersteund. Of dat nog in de toekomst gaat veranderd is vooralsnog niet bekend.

Momenteel kan je de onderstaande films en series gratis kijken op Netflix. Het aanbod kan in de loop van de tijd veranderen. Geïnteresseerd? Via deze link kan je gratis Netflix kijken.

  • Stranger Things
  • Murder Mystery
  • Élite
  • Boss Baby: Back in Business
  • When They See Us
  • Love Is Blind
  • The Two Popes
  • Our Planet
  • Grace and Frankie

Het laatste nieuws

PlayStation Plus 12 maanden v.a. 49,99 euro

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 49,99 euro.

Nintendo Switch bundels en aanbiedingen

Als je van plan bent om binnenkort een Nintendo Switch bundel te kopen dan is het natuurlijk verstandig om eerst alle retailers met elkaar te...

PS4 Slim, PS4 Pro & PS4 bundels aanbiedingen

Als je van plan bent om binnenkort een splinternieuwe PS4 bundel te kopen dan is het natuurlijk altijd verstandig om het te vergelijken,...

PS4 + FIFA 21 bundels vanaf 339 euro

Voetballiefhebbers kunnen vanaf volgend maand weer aan de slag met een gloednieuwe FIFA-game, want dan ligt FIFA 21 in de winkelschappen voor...

Dagdeal: Ring Video Deurbel 2e gen. – van €99 voor €79,95

"You can ring my bèèè-èèè-èèèll, ring my bell" zong Anita Ward. Maar open doen? Ho, maar. Want soms heb je een lange dag gehad...

Gerelateerde artikelen