14 C
Amsterdam
donderdag 30 maart 2023
HomeSmartphone'iPhone 12 wordt zonder oplader en EarPods geleverd'

‘iPhone 12 wordt zonder oplader en EarPods geleverd’

Datum:

Lees meer over:

De musthave gadgets voor in huis

Er zijn veel gadgets die kunnen helpen bij het...

Airsoft – virtuele shooters proberen… IRL!

Elke fan van virtuele shooters die urenlang Call of...

Wat zijn de regels bij PowerPoint presentaties maken?

Wist je dat er regels zijn bij een PowerPoint...

De Apple iPhone 12 die we later dit jaar kunnen verwachten wordt mogelijk zonder oplader en EarPods geleverd, meldt het doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo in een bericht aan investeerders.

iPhone 12

Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino zou de productie van zijn huidige opladers van 5W en 18W staken. In plaats daarvan zal Apple een nieuwe adapter van 20W onthullen. De 20 watt oplader wil het bedrijf los verkopen. Ook de bedrade EarPods met Lightning-aansluiting zou Apple niet bij de iPhone 12 willen leveren.

Ming-Chi Kuo verwacht dat de productiekosten van de iPhone 12-modellen zullen stijgen ten opzichte van de iPhone 11, maar Apple de prijzen vergelijkbaar wil houden als voorgaande jaar. Het niet meeleveren van een oplader en oordopjes zou de duurdere productiekosten moeten compenseren.

Apple zou dit jaar maar liefst vier nieuwe iPhones willen lanceren, in drie formaten; 5,4-inch, 6,7-inch en twee uitvoeringen met 6,1-inch scherm. De verwachting is dat één 6,1-inch model en het 6,7-inch model de Pro’s van dit jaar zijn. Alle vier de toestellen zouden voorzien zijn van een OLED-scherm en hebben een wat hoekiger design als de iPhone 4 en iPhone 5. Ook de nieuwe iPad Pro’s hebben hetzelfde hoekige design.

Apple bracht afgelopen jaren zijn iPhones telkens medio september uit. Het lijkt er steeds meer op dat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino de iPhone 12 line-up pas in oktober op de markt brengt. Dat meldt Broadcom tijdens de bespreking van zijn kwartaalcijfers. Broadcom is Apple’s belangrijkste leverancier van wifi-chips en levert al jaren chips voor de iPhones.

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in