woensdag, juni 19, 2024
HomeSmartphoneBroadcom: 'iPhone 12 komt later dan verwacht'

Broadcom: ‘iPhone 12 komt later dan verwacht’

Het ziet er naar uit dat de iPhone 12 niet in het derde kwartaal, maar in het vierde kwartaal van 2020 pas in de winkelschappen zal liggen. Dat meldt Broadcom tijdens de bespreking van zijn kwartaalcijfers. Broadcom is Apple’s belangrijkste leverancier van wifi-chips en levert al jaren chips voor de iPhones.

iPhone 12

Broadcom heeft in de bespreking van zijn kwartaalcijfers de verwachting uitgesproken dat zijn stijging in omzet dit jaar later zal zijn dan vorige jaren. De leverancier noemt natuurlijk Apple niet bij de naam, maar in de webcast van de bespreking van de kwartaalcijfers is duidelijk om welk bedrijf het gaat.

Hock Tan, directeur van Broadcom, zei het volgende: “Normaal verwachten we in het komende kwartaal een stevige groei door de omzet van een telefoon van een grote Noord-Amerikaanse klant die mobiele telefoons maakt. We geloven dat door vertraging in de productcyclus dat de trog in onze omzet dit jaar in Q3 zal zijn.”

Apple bracht afgelopen jaren zijn iPhones telkens medio september uit. Het lijkt er steeds meer op dat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino de iPhone 12 line-up pas in oktober op de markt brengt.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments