vrijdag, juni 21, 2024
HomeSmartphone'Apple levert 20W oplader bij de iPhone 12'

‘Apple levert 20W oplader bij de iPhone 12’

In de afgelopen maanden hebben we ontzettend veel geruchten omtrent de iPhone 12 gelezen. Volgens de laatste geruchten gaat Apple dit jaar maar liefst vier nieuwe iPhones lanceren, in drie formaten; 5,4-inch, 6,7-inch en twee uitvoeringen met 6,1-inch scherm.

iPhone 12

De verwachting is dat één 6,1-inch model en het 6,7-inch model de Pro’s van dit jaar zijn. Alle vier de toestellen zouden voorzien zijn van een OLED-scherm en hebben een wat hoekiger design als de iPhone 4 en iPhone 5. Ook de nieuwe iPad Pro’s hebben hetzelfde hoekige design.

Apple bracht afgelopen jaren zijn iPhones telkens medio september uit. Het lijkt er steeds meer op dat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino de iPhone 12 line-up pas in oktober op de markt brengt. Dat meldt Broadcom tijdens de bespreking van zijn kwartaalcijfers. Broadcom is Apple’s belangrijkste leverancier van wifi-chips en levert al jaren chips voor de iPhones.

20W oplader

Op Twitter heeft Mr-white een aantal foto’s van de mogelijke oplader van de iPhone 12 gepubliceerd. Als we de beelden van de beste man mogen geloven gaat het Amerikaanse bedrijf de iPhone oplader een upgrade geven naar 20W.

Tot de iPhone 11 werden iPhones geleverd met een 5W oplader. De iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max waren de eerste toestellen met een 18W oplader. Bij de iPhone 12 zou Apple daar een schepje bovenop willen doen en een 20W USB-C adapter bij de smartphones leveren.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments