zondag, juni 16, 2024
HomeDealsDagdeal: Jabra Elite 85h ANC Koptelefoon

Dagdeal: Jabra Elite 85h ANC Koptelefoon

Een headphone die kristalhelder schreeuwt om gehoord te worden. Met een ANC die alles wat schreeuwt en niet luistert naar de naam Otis, Aretha of Sam, 36 uur de mond snoert. Een koptelefoon in elkaar gestoken met zoveel vernuft, daar ben je ook zonder ANC wel even stil van.

Jabra Elite 85h ANC Koptelefoon

Het geluid is op zijn zachts gezegd: door een ringetje te halen. Om ervoor te zorgen dat ‘ie ook door jouw ringetje te halen is, stel je eenvoudig een gepersonaliseerde audio-ervaring in. De Jabra Sound+ App zorgt ervoor dat je de headphone tot in je kleinste voorkeuren instelt. Door de speciaal ontwikkelde luidsprekers geniet je van kristalhelder geluid. Altijd en overal.

SmartSound

Dit is waarschijnlijk onze favoriete feature die deze koptelefoon siert. SmartSound analyseert je omgeving en past je audio hierop aan. Zit je in de tram? Dan sluit ‘ie omgevingsgeluid uit. Zit je op de fiets? Dan zorgt ‘ie ervoor dat je door HearTrough je omgeving hoort. En zit je in de bieb, vol in de focus? Dan sluit de ANC alles om je heen uit.

Smart Active Noise Cancelling

Er zit een hoop denkwerk verstopt in deze headphone, dankzij de SmartSound technologie. Zo ook de ANC. Je stelt in de Jabra Sound+ App je voorkeuren in qua het uitsluiten van omgevingsgeluid. Vervolgens herkent je ANC de ingestelde situaties en schakelt ‘ie aan of uit in de juiste proporties.

Krachtpatser

Een andere indrukwekkende feature is zijn batterijduur. Er huist namelijk een batterijduur in deze Jabra die bij andere koptelefoons alleen gehaald wordt zonder ANC. Je geniet namelijk maar liefst 36 uur van je favoriete platen in absolute stilte. 

Kraakhelder bellen

De 85h beschikt over maar liefst acht microfoons, waarvan hij er zes gebruikt voor telefoongesprekken. Windruis, achtergrondgeluiden en dergelijke worden direct uitgesloten, waardoor je kraakheldere telefoongesprekken voert. Ook pauzeert hij automatisch je muziek wanneer je gebeld wordt of wanneer je koptelefoon afzet.

Zorgeloos gebruik

Dankzij zijn Nano-coating en het feit dat ‘ie beschikt over een regenbestendig duurzaamheids-certificaat stap je met een gerust hart op de fiets. Dit is er eentje voor de jaren.

Of je je hart nu verpand hebt aan Google, Alexa of Siri, ze zijn je alledrie razendsnel van dienst met één druk op de knop.Stiller kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Het is die oranje knop.

Bij iBOOD kost de Jabra Elite 85h ANC Koptelefoon alleen vandaag 149,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments