zaterdag, mei 25, 2024
HomeAppsMaak kennis met de supertroepen! De helden van Clash of Clans krijgen...

Maak kennis met de supertroepen! De helden van Clash of Clans krijgen een make-over

Denk eens aan je trouwe barbaar. Hij is niet van je zijde geweken sinds je eerste overval op een Clash of Clans-kamp, maar het leven gaat niet over rozen voor deze loyale krijger.

Verdedigingen zijn steeds sterker en flitsender. Een arme barbaar hoeft maar een sandaal op het slagveld te zetten of een Inferno Tower of Scattershot gooit roet in het eten.

Hoog tijd dat de mannetjes een flinke upgrade krijgen. Het is tijd voor… supertroepen!

Supertroepen geven fikse upgrades aan de standaardeenheden van je leger: barbaar, reus, kobold en muurbreker. Ze zijn sterker, dodelijker en hebben een strakke nieuwe look.

Clash of Clans Super Barbarian
De superbarbaar deelt rake klappen uit en heeft ook nog een ander kapsel gekregen!

En ze veranderen de hele game. Waarom zou je nog honderden eenheden op een basis afsturen als een of twee supertroepen de klus kunnen klaren?

Kies om te beginnen één supertroep en wissel elke week om de nieuwe troepen in Clash of Clans te leren kennen. Weet je niet goed hoe deze kleerkasten in je leger passen? Experimenteer er maar mee. En vraag het aan je clangenoten. Supertroepen kunnen net als alle andere eenheden worden gedoneerd, dus samen kun je nieuwe combinaties maken.

Hulde aan jou, barbaar! Welkom terug aan de frontlinie!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments