zaterdag, juni 22, 2024
HomeAppsVerken Game of Thrones Beyond the Wall

Verken Game of Thrones Beyond the Wall

Elke Game of Thrones-fan weet dat de nacht ‘vol duisternis en verschrikkingen’ is – en dat geldt ook voor het rijk ten noorden van de Muur. In Game of Thrones Beyond the Wall krijg jij de taak om het gevaar achter de Muur te trotseren en tegen de duistere vijanden die je tegenkomt te vechten.

Game of Thrones Beyond the Wall

Game of Thrones Beyond the Wall

Aan het begin van het spel is Bloodraven, de Lord Commander van de Nachtwacht, verdwenen toen hij achter de Muur was. Daarom heb jij nu het bevel over de Nachtwacht overgenomen. Jij moet nu het spoor van Bloodraven volgen en leden van de Nachtwacht werven en beheren om het op te kunnen nemen tegen Wildlingen en andere angstaanjagende vijanden die op je pad komen.

Het verhaal speelt zich enkele tientallen jaren af voordat Ned Stark ooit de woorden ‘de winter komt eraan’ sprak. Er zijn veel originele personages, maar door de vertrouwde omgeving, uitgebreide geschiedenis en mystieke details is er geen twijfel over mogelijk dat dit dezelfde Game of Thrones-wereld is waar de fans zo van zijn gaan houden. Vanaf het moment dat je het themalied hoort en het stormachtige winterlandschap binnengaat, ben je in die wereld: je gebruikt raven om informatie te verzenden en te ontvangen. Je rekruteert personages uit Winterfell, Koningslanding en andere rijken in Westeros. Je gebruikt zelfs de magische Weirwood-bomen met rode bladeren (zoals die met de Drieogige Kraai in het tv-programma) om naar het verleden of de toekomst te kijken.

Game of Thrones Beyond the Wall

Dankzij dit krachtige detail kun je helden uit de toekomst rekruteren, zoals Jon Snow, Daenerys Targaryen en Melisandre. Dus je kunt meteen als Koning in het Noorden de strijd aangaan of als de Rode Priesteres vurige magie gebruiken – zelfs als deze personages technisch gezien pas over enkele decennia bestaan.

Als je de sterke kanten van deze helden kent en weet hoe ze vechten, kun je ze strategischer in gevechten gebruiken; maar zelfs als je alles al over de personages en de verhalen van Game of Thrones weet, zul je nog voor genoeg verrassingen komen te staan.

Want er loopt een mysterieus verhaal tussen de gevechten door, waardoor je je blijft afvragen wat er met Bloodraven is gebeurd en welke duistere machten diep in het noorden van kracht zijn. Het land achter de Muur is tenslotte altijd al in mysteries gehuld geweest. Zijn er reuzen? Reuzenwolven? Draken? Iets nog duisterders? Ga eropuit om erachter te komen!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments