WWE Mayhem; WWE Arcade Action Game

Je mag best zeggen dat WWE Mayhem zichzelf niet al te serieus neemt. Tegenstanders vliegen door de ring als in een stripboek. Iedere grote actie wordt gevolgd door het soort vuurwerk dat je normaal gesproken alleen bij evenementen ziet. Maak een beweging, poseer voor het publiek en zet je tegenstander klem. Wat wil je nog meer?

Dat is een indrukwekkende Phenomenal Forearm …

Als je een van de eerdere spellen van ontwikkelaar Reliance hebt gespeeld, zul je je helemaal thuis voelen. Net als de Real Steel-serie bootst WWE Mayhem klassieke vechtspellen na met een mix van swipes en tikken. Tik om een stoot te geven, en houd langer vast voor meer risicovolle powermoves.

En het is niet moeilijk om die te maken: blijf je tegenstander aanvallen tot je combometer is volgelopen en tik vervolgens om een geweldige move te maken. Na een paar wedstrijden zul je zien dat er een diepere strategie aan het spel ten grondslag ligt. Natuurlijk kun je je tegenstander meteen aanpakken met een Rock Bottom of een Attitude Adjustment, maar je kunt jouw supermoves ook opsparen om ze te gebruiken op precies het juiste moment.

Enzo gaat niet meer opstaan na die actie …

Het is leuk om een rivaal snel te verslaan, maar er gaat niets boven het uitdagen en op je af laten komen van een tegenstander – om vervolgens de rollen op spectaculaire wijze helemaal om te draaien. Dat kan weleens uitmonden in een move die allerlei snelle swipes van je vraagt om de druk hoog te houden. Of in mini-uitdagingen waarin je op topsnelheid moet tikken om jouw tegenstander tegen de grond te houden of hun pogingen om jou naar de grond te werken van je af te slaan, voordat er tot drie geteld wordt.

Voor dit soort alles-of-niets momenten blijf je terugkeren naar deze game. En natuurlijk om rivalen meters de lucht in te kunnen smijten.

Het laatste nieuws

iPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular actie – €877,25

De jacht op de iPad Pro 11-inch (2020) kan beginnen! De iPad Pro met WiFi + Cellular kost slechts 877,25 euro bij...

Games worden gemiddeld 10 euro duurder

Games kosten al sinds 2005 een euro of zestig, maar dat gaat binnenkort veranderen. Waar films en muziek steeds duurder worden, is...

Playstation Plus 12 maanden €42,99

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 42,99 euro.

PlayStation Plus games juli 2020 zijn live

Voor de PlayStation Plus-abonnees onder ons is het vandaag dan zover! Vanaf vandaag kunnen PS Plus bezitters aan de slag met de onderstaande gratis...

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox