woensdag, juni 19, 2024
HomeAppsKijk! Daar komt Spider-Man

Kijk! Daar komt Spider-Man

Sinds zijn eerste optreden in 1962 heeft Spider-Man de wereld weten te fascineren met zijn heldendaden. Als één van de eerste puberende superhelden konden de meeste lezers zich beter identificeren met de persoonlijke perikelen van Peter Parker dan de doorsnee dilemma’s waar superhelden mee te kampen hebben.

Leren omgaan met de uitdagingen die hand in hand gaan met opgroeien, de alsmaar groter wordende verantwoordelijkheden, opbloeiende relaties, en niet te vergeten de humor, geweldige krachten en een indrukwekkend leger aan slechteriken, en het is helemaal niet zo verwonderlijk dat we verslingerd zijn aan het avonturenweb van Spider-Man, ongeacht het medium.

Marvel's Spider-Man

Met grote krachten komen grote verantwoordelijkheden

Als je de krachten van Spider-Man wilt ervaren maar even geen radioactieve spin bij de hand hebt, kunnen deze spellen je wellicht helpen. Marvel Contest of Champions en Marvel Puzzle Quest bieden allebei meerdere versies van onze slingerende superheld, waaronder degene waarbij de jonge Miles Morales het pak aantrekt.

In Marvel Strike Force vormt Spider-Man een machtige aanwinst voor je team superhelden dankzij zijn ontwijkingsvaardigheden en aanvalsreeksen, terwijl Spider-Man in Marvel Battle Lines je helpt de kaarten van je tegenstanders vast te zetten. Marvel Future Fight trekt unieke versies van de muurkruiper uit de kast, waaronder de herontworpen Spider-Man 2099 en het SPIDOC-kostuum voor de enige echte (en hilarische) Mental Organism, Designed Only for Killing, oftewel M.O.D.O.K.!

Slinger van het ene naar het andere stripboek

Met een lange geschiedenis, meerdere reboots en een uitgebreid web van verhalen, kunnen de Spider-Man-stripboeken een nogal ingewikkelde aangelegenheid zijn. Gelukkig fungeren Marvel Unlimited en Marvel Comics als de vriendelijke eigenaar van een stripboekwinkel bij jou in de buurt. Je kunt duizenden nummers filteren per serie, verhaallijn of per Spider-Man-versie die je het liefst ziet. Wie weet ontdek je wel verhaallijnen die je nog niet kende.

Nadat je lekker wat hebt zitten lezen, kan je innerlijke tekenaar zich uitleven in Marvel: Color Your Own, waarbij je je eigen Spider-Man kunt schilderen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments