zaterdag, mei 25, 2024
HomeAppsFan van worstelen?

Fan van worstelen?

Omdat het theater en sport tegelijk is, vergeet je al gauw hoeveel buitengewoon atletische prestaties er in de gemiddelde WWE-show zitten. Wedden dat als je mensen vraagt om vanaf het bovenste touw een backflip te maken, en te landen bovenop iemand die op de mat ligt, dat 99% dan op de Eerste Hulp belandt?

Dus je kunt deze over-de-top-actie van WWE maar beter bekijken op tv. Of, jawel, een van onderstaande games spelen, want daarmee zul je je rug zeker niet breken.

Ga de strijd aan

WWE Mayhem is altijd goed voor een snelle, lekker gekke matpartij. De WWE-sterren uit heden en verleden – van Roman Reigns en Becky Lynch tot John Cena, The Rock en The Undertaker – vechten het uit in knokpartijen met zowel stoten als speciale moves.

Alles is opgeschroefd tot het maximale – met cartoonachtige special moves pak je deze spierbundels van monsters op, spring je drie meter de lucht in en knal je ze met een powerbomb de vernietiging in. Hartstikke leuk.

Chokeslam klapt gewichtig de mat op in deze cartooneske vechtgame.

Gebruik je kaarten verstandig

Beschouw WWE-worstelaars als Top Trumps-kaarten, dan kom je uit op zoiets als WWE Supercard. Hier draait alles om het verzamelen van personages en ze sterker maken voordat je gaat vechten met anderen.

De gevechten zelf zijn erg leuk – de kaarten veranderen in worstelaars die elkaar op uitbundige wijze in elkaar meppen, waarbij je elke denkbare worstelaar kunt verzamelen. De collectie gaat zelfs terug tot de dagen van Bret Hart en Hulk Hogan.

Duik in de cijfers met Supercard, de Top Trumps onder de WWE-games.

Een machtige krachtmeting

Combineer het door tafels rammen van gespierde bruten met Candy Crush-achtige puzzelwedstrijden en je krijgt WWE Champions.

Dat klinkt misschien niet als een combinatie die werkt, maar dat is het wel – hoe meer paren je maakt op het puzzelveld, hoe meer aanvallen je uitvoert op de bovenste helft van het scherm. Er zijn levels voor één speler, maar je kunt ook online tegen anderen strijden. Glorieus!

Maak paren om klappen uit te delen in deze vlezige actie-puzzelgame.

Verrukkelijke verhaallijnen

WWE Universe zit ergens tussen WWE Mayhem en WWE Supercard – een mix tussen actie en vechten met kaarten.

Terwijl je worstelaars verzamelt en verbetert, kun je deelnemen aan verhaallijnen die je hebt gezien op tv, waarbij wedstrijden zich ontvouwen middels kleine minigames op timing. Als je van de geschiedenis en verhalen van WWE houdt, is dit echt wat voor jou.

Doorspeel bekende WWE-verhaallijnen in deze worstelaarverzamelaar.
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments