dinsdag, juni 25, 2024
HomeAppsVijf onmisbare voetbalgames

Vijf onmisbare voetbalgames

Moderne voetbalgames zoals FIFA zijn geëvolueerd tot ongelofelijk gedetailleerde en complexe simulaties van de sport. Maar als je op zoek bent naar iets dat uit eenvoudigere tijden lijkt te komen – toen games nog op cartridges zaten en consoles in bits werden gemeten – probeer dan onderstaande opties eens.

SSC 2020

SSC 2020 houdt de geest van de jaren 90 in stand en combineert een arcade-achtige directheid met de diepgang en langdurige aantrekkingskracht van moderne games.

Door het top-downperspectief en de simpele tweeknopbesturing is het een van de meest toegankelijke voetbalspellen die er is. Met dit spel is een potje voetbal prettig voor je ogen en je duimen.

Lukt het hem om niet buitenspel te spelen?

Retro Soccer – Arcade Football

Het zijn niet alleen de prachtige, blokkerige graphics die Retro Soccer – Arcade Football een vermakelijke nostalgische knaller maken.

Als je aan de ‘Victory Road’ begint, manage en upgrade je jouw team. Maar het echte plezier komt van de energieke gameplay die wordt bepaald door korte passen, slimme steekpassen en strakke voorzetten.

Vind de juiste hoek voor het perfecte schot.

New Star Soccer

Dit is een tijdloze App Store-klassieker – de perfecte combinatie van snelle, intuïtieve actie op het veld en een diepere strategie in voetbalmanagementstijl.

De leuke, retro visuals en een snufje slimme humor dragen bij aan de charme van deze met een BAFTA bekroonde game.

Geef de bal een curve vanaf 30 meter.

Tiki Taka Soccer

Zoals de naam doet vermoeden, draait het hier om korte passen en beweging – een speelstijl die Barcelona zo mooi demonstreert. En dat doe je allemaal met een tik van je vinger – wat een voldoening!

En als je je speelstijl hebt geperfectioneerd, zijn er ook nog tactieken en transfers om in te duiken.

Riera… oo-ie-ooh!

Tiny Striker: World Football

Een vrije schop die zich in de bovenhoek buigt is een van de mooiste dingen die je bij voetbal kunt zien – en in Tiny Striker knal je ze er keer op keer in.

Bij elke wedstrijd heb je 60 seconden om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Je werkt aan je voetbalcarrière door in de derde divisie te beginnen en jezelf omhoog te werken. Gebruik de bal om tijdens het spel munten te verzamelen zodat je allerlei maffe extra’s kunt kopen.

Je bent een Tiny Striker, een spits die voor goud gaat.
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments