zondag, juni 16, 2024
HomeApps5 geweldige Apple Arcade avonturengames

5 geweldige Apple Arcade avonturengames

Zin om fascinerende personages te ontmoeten terwijl je naar bizarre nieuwe plekken reist? Deze avonturengames brengen je naar levendige fictieve werelden – en allemaal zijn ze beschikbaar voor abonnees van Apple Arcade.

Ga op zoek naar de waarheid

Jenny LeClue is een verrukkelijk detectiveverhaal. Je speelt Jenny, een pientere, jeugdige onderzoeker die zo uit een spannende boekenserie lijkt te zijn gestapt. Het wemelt van de geestige dialogen, charmante personages en creatieve misdaadpuzzels in deze fijne whodunit.

Blijf uit beeld

Je mag dan wel een Bigfoot zijn, maar je kunt heus wel op je tenen lopen! In het superschattige Sneaky Sasquatch zoek je op campings naar voedsel – hopelijk zonder die schichtige mensen te laten schrikken, want die sturen de boswachter op je af.

Verzamel vreemde objecten

Ben je in een gulle bui? Mensen vragen veel van je in Pilgrims. Als de behulpzame held deel je van alles uit: munten, vogels, vissen, pannen met eten, geluk – wat er maar gevraagd wordt! Experimenteer met het combineren van items die je hebt verzameld, zodat je puzzels op kunt lossen en nieuwe vrienden kunt maken.

Fantastische gevechten

Atone vertelt een duister verhaal over goddelijke wezens uit de Noordse mythologie. Dwaal door vreemde ruïnes, los puzzels op en strijd tegen vijanden in razendsnelle gevechten. Op ontdekkingsreis gaan is geweldig, maar houd je reflexen scherp voor de volgende uitdaging.

Betreed een nieuwe wereld

In Mutazione leidt jouw zieke opa een nogal ongewoon leven, op een geheimzinnig eiland vol mutanten. Spring op de eerstvolgende boot, maak kennis met de buren en verzorg tuinen onder begeleiding van een prachtige, stemmige rocksoundtrack.

Ga naar het tabblad Arcade in de App Store om meer games te zien die je kunt spelen met Apple Arcade.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments