vrijdag, juli 19, 2024
HomeAppsVechten met Disney's toppers

Vechten met Disney’s toppers

Geliefde helden gaan samen de strijd aan in epische geanimeerde gevechten

Meer dan 30 van onze favoriete Disney- en Pixar-figuren zijn van de partij om te knokken in Disney Heroes: Battle Mode.

De milde vechtpartijen zijn eenvoudig en stripachtig en daarmee geschikt voor alle leeftijden. Buzz Lightyear, Elastigirl, Mr. Incredible en anderen bundelen de krachten voor een reeks van vijf-tegen-vijf-gevechten, waarin ze het opnemen tegen sinistere ninja’s, kwaadaardige robots en bizarre varianten van bekende Disney-figuren.

Disney Heroes: Battle Mode
Buzz, Dash en Fix-It Felix Jr., eindelijk samen.

De actie is prachtig geanimeerd – Elastigirl rrrrrrrrrrrrrekt zich uit om haar vijand te grijpen – en je beleeft net zoveel lol aan de geluiden als aan de beelden. Het spel zit boordevol computerbliepjes en krakende botten.

Disney Heroes: Battle Mode

Het is ook perfect voor korte concentratieboogjes. Elk level bestaat uit drie stadia en voor elk daarvan heb je 90 seconden de tijd. Als jouw personages hun gezondheid verliezen of je tijd om is, zit er niets anders op dan opnieuw te beginnen. Om van de lastigste vijanden te kunnen winnen, moet je jouw teamleden upgraden en hun vaardigheden op het juiste moment inzetten.

Jouw uitdaging is om een steeds sterker team bij elkaar te verzamelen. En toekijken hoe Woody, Nick Wilde en Judy Hopps samen korte metten maken met robots \u0026ndash; dat is de kers op de taart.

  • Download Disney Heroes: Battle Mode (iOS / Android)
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments