Marvel Contest of Champions v25.1 nu te downloaden

Ontwikkelaar Kabam heeft de Marvel Contest of Champions december update uitgerold voor iOS en Android. Naast nieuwe evenementen brengt de update ook eeb nieuwe characters met zich mee, namelijk Silver Surfer.

Silver Surfer

Marvel Contest of Champions v25.1

TRIAL OF REED RICHARDS

Reed Richards is gevonden en de waarheid onthuld: Het baken dat door hem is ontworpen en door de Fantastic Four is ontwikkeld, was gebouwd om GALACTUS naar de Battlerealm te brengen! De Grandmaster, die erg boos om zijn acties is, vernietigt het baken en houdt een beproeving om Richards een eerlijke kans te geven om zichzelf te verklaren. Verrassend genoeg is Mister Fantastics grootste verdediger Victor von Doom zelf.

HALL OF HEROES

Raak vervuld met nostalgie terwijl wekelijkse missies je in staat stellen om het tegen alle kampioenen van de Battlerealm op te nemen om waardevolle beloningen te ontvangen, in de volgorde waarin ze uitgegeven werden!

FIFTH ANNIVERSARY CELEBRATION

VIJF JAAR Marvel Contest of Champions is iets wat gevierd moet worden, en we zijn van plan om onze Uitverkorenen met een speciale kalender, evenementen en meer te belonen en uit te dagen!

BACK ISSUES #4 – WANING MOON

Je moet met behulp van Deadpool en Spider-Man de sluwe en gevaarlijke Moon Knight vinden en hem bij de Collector terugbrengen! – Keer met deze vierde editie van HERUITGAVES terug naar een klassieke missie uit de vroege dagen van de krachtmeting! Deze missie bevat zowel moeilijkheidsgraad KLASSIEK als VARIANT. Kies klassiek om de missie te ervaren zoals deze in 2015 was, en variant om het tegen zeer uitdagende gevechten op te nemen die om bepaalde kampioenen en strategische tegenaanvallen vragen!

Het laatste nieuws

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde...

Xbox One & Xbox One X bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox