zaterdag 20 april 2024
HomeAppsMarvel Contest of Champions v25.1 nu te downloaden

Marvel Contest of Champions v25.1 nu te downloaden

Ontwikkelaar Kabam heeft de Marvel Contest of Champions december update uitgerold voor iOS en Android. Naast nieuwe evenementen brengt de update ook eeb nieuwe characters met zich mee, namelijk Silver Surfer.

Silver Surfer

Marvel Contest of Champions v25.1

TRIAL OF REED RICHARDS

Reed Richards is gevonden en de waarheid onthuld: Het baken dat door hem is ontworpen en door de Fantastic Four is ontwikkeld, was gebouwd om GALACTUS naar de Battlerealm te brengen! De Grandmaster, die erg boos om zijn acties is, vernietigt het baken en houdt een beproeving om Richards een eerlijke kans te geven om zichzelf te verklaren. Verrassend genoeg is Mister Fantastics grootste verdediger Victor von Doom zelf.

HALL OF HEROES

Raak vervuld met nostalgie terwijl wekelijkse missies je in staat stellen om het tegen alle kampioenen van de Battlerealm op te nemen om waardevolle beloningen te ontvangen, in de volgorde waarin ze uitgegeven werden!

FIFTH ANNIVERSARY CELEBRATION

VIJF JAAR Marvel Contest of Champions is iets wat gevierd moet worden, en we zijn van plan om onze Uitverkorenen met een speciale kalender, evenementen en meer te belonen en uit te dagen!

BACK ISSUES #4 – WANING MOON

Je moet met behulp van Deadpool en Spider-Man de sluwe en gevaarlijke Moon Knight vinden en hem bij de Collector terugbrengen! – Keer met deze vierde editie van HERUITGAVES terug naar een klassieke missie uit de vroege dagen van de krachtmeting! Deze missie bevat zowel moeilijkheidsgraad KLASSIEK als VARIANT. Kies klassiek om de missie te ervaren zoals deze in 2015 was, en variant om het tegen zeer uitdagende gevechten op te nemen die om bepaalde kampioenen en strategische tegenaanvallen vragen!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws