zaterdag, mei 25, 2024
HomeAppsHet spelaanbod op Apple Arcade

Het spelaanbod op Apple Arcade

Er is een nieuwe manier om te spelen in de App Store. Met een abonnement op Apple Arcade krijg je toegang tot een verzameling van baanbrekende spellen zonder advertenties of in-app aankopen. Je kunt van alles spelen, van kunstzinnige puzzels en epische fantasyavonturen tot actiespellen die je reflexen op de proef stellen. Dit zijn een paar van de nieuwste hoogtepunten.

Apple Arcade

Oceanhorn 2

Oceanhorn 2 is een enorme, prachtige fantasy-speeltuin. Je daalt af in de meest duistere kerkers vol puzzels en heft het zwaard in gevechten tegen monsterachtige tegenstanders. Je strijdt, overwint, en gaat er vandoor met al de buit van je gevallen tegenstanders. Je bent tenslotte een held, en niets zal je stoppen om die volgende schatkist te openen.

Frogger in Toy Town

In Frogger in Toy Town heb je een stuk meer om je zorgen over te maken dan alleen maar veilig de weg oversteken. Door exploderende bommen vliegen de blokken alle kanten op, waardoor je pad naar voren minder eenvoudig is dan je dacht. Schattig speelgoed wordt levensgevaarlijk. Keukens zijn gevuld met onverwachte ravijnen. Maar als je leert om door de chaos heen te springen en objecten te gebruiken om verder te komen, dan komt het allemaal goed. En wanneer je faalt, heb je nog steeds lol.

Where Cards Fall

Where Cards Fall geeft je magische krachten. Om uit de raadselachtige landschappen te ontsnappen transformeer je stapels speelkaarten en spring je over tevoorschijn getoverde daken naar de vrijheid. Experimenteer tot je precies de juiste oplossing uit de mouw schudt.

Sayonara Wild Hearts

Jaag een spookachtig hert door een neonverlicht bos. Rijd dan op het hert. En scheur vervolgens op een motorfiets over gigantische paddenstoelen, die pulseren op het ritme van popmuziek. Sayonara Wild Hearts is een voortdurend veranderend droomlandschap dat nooit verveelt. Ga voor een highscore of geniet van de rit.

Sneaky Sasquatch

Het leven van een mythisch wezen is niet makkelijk. Parkopzichters jagen je van het kampeerterrein. Mensen slaan op de vlucht als ze je zien. In Sneaky Sasquatch moet je sluipen om hot dogs uit koelboxen te stelen en ze met je slagtanden zo gulzig mogelijk te verslinden. Maar slok niet alles op: verkoop de rest om te sparen voor een onmisbare Sasquatch-uitrusting, die blijkbaar bestaat uit vishengels en autosleutels.

Bleak Sword

Als je de op hol geslagen nachtmerriebeesten uit Bleak Sword wilt verslaan, moet je klaar zijn om te falen. Om op precies de juiste momenten te bukken en toe te slaan, is timing van levensbelang. Oefening baart kunst. Kijk hoe de vijanden bewegen; leer hun aanvallen te voorspellen. Tegenstanders die onoverwinnelijk leken, blijken watjes zodra je die vaardigheden onder de knie hebt.

Cat Quest II

Cat Quest II wil jou niet overbelasten. Je krijgt vuurmagie, een uitrusting die je kunt opwaarderen, gevaarlijke kerkers en andere typische kenmerken van rollenspellen zonder veel poespas. De nadruk ligt op actie en verkennen in plaats van het eindeloos bestuderen van stat sheets, dus als je nog nooit een rollenspel hebt gespeeld is dit een goed begin.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments