dinsdag 19 maart 2024
HomeAppsDisney+ is er! Stream Disney, Star Wars, Marvel, Pixar, Nat Geo en...

Disney+ is er! Stream Disney, Star Wars, Marvel, Pixar, Nat Geo en meer

Disney+ is de nieuwste streamingservice waar je terecht kunt voor alles dat met Disney te maken heeft. En dan bedoelen we ook echt Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Frozen, Mary Poppins, Lilo & Stitch. Films die onderdeel waren van de Disney Vault (een service die de klassiekers elke zeven jaar op dvd en Blu-Ray uitbracht) zijn nu allemaal te streamen. Disney+ zal aan het einde van het eerste jaar meer dan 500 films en 7500 afleveringen van tv-series online hebben staan.

Disney+

Disney+

De service biedt daarnaast ook originele Disney+-films, tv-series, vervolgen, documentaires en nog veel meer. Zo heb je bijvoorbeeld de liveaction-versie van Lady en de Vagebond; Kristen Bells muzikale documentaireserie Encore! de feestdagenfilm Noelle met Anna Kendrick en Bill Hader; en de mockumentary High School Musical: De Musical: De Serie.

Maar dat is niet alles. Disney+ heeft namelijk ook alles van Star Wars in huis, waaronder The Mandalorian, de eerste liveaction tv-serie van Star Wars. Fans kunnen alle acht de Star Wars films en alle seizoenen van Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels handig op één plek kijken. The Clone Wars keert overigens in 2020 weer terug met een gloednieuw seizoen dat exclusief op Disney+ te streamen is.

Het Marvel Cinematic Universe is ook van de partij en stelt onder andere Captain Marvel en Iron Man meteen vanaf het begin beschikbaar om te streamen. Daarnaast zal Disney+ ook originele series uitbrengen, waaronder Loki, Hawkeye, The Falcon and the Winter Soldier, en de eigenzinnige Marvel-sitcom genaamd WandaVision.

Maar wacht… er is meer. Disney+ heeft naast al deze geweldige titels ook de volledige bibliotheek van Pixar tot zijn beschikking, waaronder nieuwe korte filmpjes zoals Vorkie stelt een vraag. Daarnaast is er ook nog een sectie speciaal voor fans van National Geographic waar je avonturen in de natuur van dichtbij kunt bekijken, zoals Free Solo. We zouden nog uren door kunnen gaan over alles wat nog in de maak is, maar we hebben geen ruimte meer over.

Wil je je eigen avatar kiezen? Dat kan! Elk familielid kan namelijk zijn of haar profiel personaliseren en bijvoorbeeld Vaiana, Olaf of Mickey Mouse als avatar instellen. Je kunt overigens ook elke film en tv-serie downloaden in de app zodat je die later offline kunt kijken. Dit is een droom die uitkomt voor ware Disney-fans.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws