zaterdag, mei 25, 2024
HomeAppsWar Dragons: De hemel in vuur en vlam

War Dragons: De hemel in vuur en vlam

Hier vind je draken. Vuurspuwende, bliksemsnelle, magische draken. En ze zijn fantastisch! War Dragons is een heerlijke mix van realtime basisbouw-actie en diepe strategie, waarin je het verloren kind speelt in een familie van Dragon Lords. Je bent terug van je lange reizen en klaar om jouw rijk uit te breiden.

War Dragons

Als je niet bezig bent met het aanvallen van de vijandelijke basis, verdedig dan de jouwe met gigantische katapulten en andere grondwapens.

Bouw boerderijen om jouw groeiende leger van vliegende reptielen te voeden, en houtzagerijen om andere essentiële constructies samen te stellen. Bouw kanonnen om vijandelijke draken af te slaan, een smederij om handige power-ups te creëren en een angstaanjagende ruimte waar je enorme reptielen met elkaar kruist om nieuwe, nog krachtigere soorten het levenslicht te laten zien.

Kruis enorme reptielen met elkaar om nieuwe, nog krachtigere soorten het levenslicht te laten zien.

Of je nu voorraad wil veroveren of ervaringspunten wil verdienen, het aanvallen van vijandelijke forten is letterlijk vuurwerk. Terwijl jouw gevleugelde verschrikking op het kasteel van de concurrent duikt, houd je jouw vinger op bruggen, gebouwen en katapulten om een ware vuurzee te ontketenen.

En omdat het spel een bloeiende spelersgemeenschap heeft, zorgt het bundelen van de krachten met vrienden of een groter gilde voor nog meer vurig spektakel. Het geeft een enorme kick als bevriende Dragon Lords je in realtime te hulp schieten als je een taaie vijandelijke basis aanvalt – of als jij op jouw beurt kameraden helpt die bezig zijn met hun eigen gevaarlijke bestorming. Grotere, meer strategische partijen, die soms wekenlang kunnen duren, overladen de overwinnaar met een enorme buit – ook al was het je er puur om te doen jouw tegenstanders met de grond gelijk te maken.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments