Duik in de gamecultuur

De gamecultuur is zo breed en divers dat je wel met meerdere apps gewapend moet zijn om het allemaal bij te houden. Deze gebruiken wij.

Apps

Bespreek, discussieer en graaf dieper

Met Apollo for Reddit kun je deelnemen aan het gesprek van de dag via verschillende aan games gerelateerde subreddits, zoals /r/iOSGaming.

En Twitter zit vol mensen die graag praten over hun game-ervaringen. Volg specifieke hashtags, tweet je favoriete gamestudio of schreeuw gewoon in het niets over dat verlies in de laatste minuut in Clash Royale – het is aan jou.

Als je op zoek bent naar fan-art, dan is Tumblr de juiste plek. En sla Discord niet over, onze favoriete app om via themakanalen verbinding te maken met andere gamefans. Je kunt zelfs je eigen kanaal maken en je vrienden uitnodigen om verbinding te maken via voicechat als je samen online speelt.

Niet spelen, maar kijken

Soms is het net zo leuk om iemand games te zien spelen als om het zelf te doen. Het is vaak ook leerzaam: Twitch-streamers bekijken die bezig zijn met competitieve multiplayer-games als Hearthstone en Minecraft kan je inspireren om zelf op andere manieren te gaan spelen.

Probeer alles bij te houden

Er gebeurt zo veel in de wereld van de games dat het soms nauwelijks bij te houden is. Met Reeder 4 kun je je favoriete lokale of internationale game-magazines toevoegen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Als je niet zeker weet waar je je op moet abonneren heeft Flipboard een meer voorgeselecteerde nieuwsfeed over games voor je. En als je liever luistert dan leest pak je Pocket Casts om de beste gamingpodcasts te horen.

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen