zondag, juni 23, 2024
HomeAppsDuik in de gamecultuur

Duik in de gamecultuur

De gamecultuur is zo breed en divers dat je wel met meerdere apps gewapend moet zijn om het allemaal bij te houden. Deze gebruiken wij.

Apps

Bespreek, discussieer en graaf dieper

Met Apollo for Reddit kun je deelnemen aan het gesprek van de dag via verschillende aan games gerelateerde subreddits, zoals /r/iOSGaming.

En Twitter zit vol mensen die graag praten over hun game-ervaringen. Volg specifieke hashtags, tweet je favoriete gamestudio of schreeuw gewoon in het niets over dat verlies in de laatste minuut in Clash Royale – het is aan jou.

Als je op zoek bent naar fan-art, dan is Tumblr de juiste plek. En sla Discord niet over, onze favoriete app om via themakanalen verbinding te maken met andere gamefans. Je kunt zelfs je eigen kanaal maken en je vrienden uitnodigen om verbinding te maken via voicechat als je samen online speelt.

Niet spelen, maar kijken

Soms is het net zo leuk om iemand games te zien spelen als om het zelf te doen. Het is vaak ook leerzaam: Twitch-streamers bekijken die bezig zijn met competitieve multiplayer-games als Hearthstone en Minecraft kan je inspireren om zelf op andere manieren te gaan spelen.

Probeer alles bij te houden

Er gebeurt zo veel in de wereld van de games dat het soms nauwelijks bij te houden is. Met Reeder 4 kun je je favoriete lokale of internationale game-magazines toevoegen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Als je niet zeker weet waar je je op moet abonneren heeft Flipboard een meer voorgeselecteerde nieuwsfeed over games voor je. En als je liever luistert dan leest pak je Pocket Casts om de beste gamingpodcasts te horen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments