donderdag, juni 20, 2024
HomeAppsGek op voetbal? Speel deze games

Gek op voetbal? Speel deze games

Hier met die bal! Uiteindelijk is voetbal een spelletje van 11 tegen 11, en als je 110% wilt geven, zul je een kampioenwaardig team om je heen moeten verzamelen. Deze games zien er niet alleen goed uit op papier, maar treffen op alle fronten doel en zorgen ervoor dat jij je royale portie voetbal krijgt, of je nu gaten trekt op het veld (chillend op de bank) of vanuit mandekking speelt (’s ochtends in de spitstrein). Gek op voetbal? Dan ga je deze knallers fantastisch vinden.

Kies je team

Voetbal zit vol felle rivaliteit, maar er is er één die families en vriendschappen meer kan opbreken dan alle andere. Nee, het is niet Ajax tegen Feyenoord of Nederland tegen Duitsland. Het is FIFA tegen PES en het is een strijd die vandaag de dag nog net zo verhit is als altijd.

FIFA Voetbal en PES 2019 Pro Evolution Soccer zijn allebei beschikbaar voor je iPhone en iPad, elk met schitterende graphics, soepele gameplay en een hele horde herkenbare sterren. En welke kant van het veld je ook kiest: er zijn hier geen verliezers.

Werk aan je spelhervattingen

Rennen wordt zo overschat. Dat tiki-taka-combinatiespelen ziet er misschien leuk uit, maar als je liever die actiemomenten beleeft, moet je bij Score! Hero zijn, waarin vastomlijnde spelmomenten voor je zijn klaargezet.

Het is jouw taak om ze uit te voeren. Een perfecte crosspass hier, een onberispelijk getimede omhaal in de bovenhoek daar: hoe meer je deze speltechnieken samenvoegt, hoe verder je door het meeslepende en slingerende verhaal van de game beweegt.

Moet je oefenen op het afronden? Football Strike daagt je uit om treffers te maken vanuit een aantal dode spelmomenten. Let vooral goed op als er verdedigingsmuren en keepers opduiken. En wissel van positie als je zin hebt in een tempowisseling; trek je keepershandschoenen aan en ga tussen de palen staan.

Veel plezier daar

Hoe serieus we het ook nemen als we op het terras of voor de tv zitten: voetbal moet vooral leuk zijn. En dat geldt ook voor de voetbalgames die we spelen.

SSC 2019 verruilt onberispelijk realisme voor wat meer behendigheid en neemt je mee naar de voetbalgames uit je jeugd met wat top-down gepixelde pass- en schietactie.

Heb je zin om wat meer vermaak en fantasie aan je virtuele potje toe te voegen? In Rumble Stars Football moet je je team van dieren met unieke vaardigheden heen en weer over het veld gooien in een reeks speler-vs-speler-wedstrijden. Ondertussen worden voetballers in Head Ball 2 getransformeerd in niet veel meer dan een gigantisch hoofd en een te grote schoen, waarmee ze het moeten uitvechten in een ruig potje trappen.

Verdien je coach-onderscheidingen

Als je dagen als topspeler geteld zijn, hoef je je niet terug te trekken in de anonimiteit of te wachten tot Studio Sport belt om je als commentator te vragen. Open in plaats daarvan je kledingkast en beslis of je een maatpak of een trainingspak zal dragen om je positie aan de zijlijn in te nemen, in Football Manager 2019 Mobile.

Hier wordt elk facet van je managementvaardigheden op de proef gesteld. Je moet overweg kunnen met transferbudgetten en ongelukkige sterren, teamselecties en ongeregeldheden buiten het veld.

Je moet de vaardigheden van je team aanscherpen om te voorkomen dat je eruit vliegt, opklimmen in de verschillende competities en uiteindelijk een beker of twee winnen. Heb je de volgende dag de zak gekregen? Maak je geen zorgen, je bent niet de eerste die niet weet te presteren op een koude, regenachtige dinsdagavond in de provincie.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments