dinsdag, juni 25, 2024
HomeAppsLang leve Batman; Hef je glas op de 80ste verjaardag van de...

Lang leve Batman; Hef je glas op de 80ste verjaardag van de Dark Knight

Geen held die complexer in elkaar zit dan Batman, de wreker met puntoren die ons sinds zijn debuut in 1939 in Detective Comics #27 al in de ban houdt. Briljante detective, martial arts-expert, zorgeloze miljardair – in tachtig jaar tijd heeft hij al ontelbare gezichten gehad. En die kun je allemaal vieren met deze fantastische apps.

Injustice 2

Injustice 2

De meesterlijke beheersing van man-op-man-gevechten van de Caped Crusader is dé redding in Injustice 2. Neem het op tegen DC’s machtigste helden en schurken in verscheidene Batman-incarnaties, van gepantserde ninja tot dystopische Knightmare. Je zult klappen uitdelen, trappen, verdovingsbommen gooien en de Batwing oproepen voor een vernietigende genadeslag. Superman, Poison Ivy en Gorilla Grodd maken geen schijn van kans!

Arena of Valor

The Dark Knight maakt zijn bijnaam helemaal waar in de befaamde MOBA (multiplayer online battle arena) Arena of Valor. Als een van de paar dozijn speelbare kampioenen is Batman op zijn effectiefst als hij onzichtbaarheid gebruikt om verzwakte tegenstanders te verrassen. En bij wijze van intimidatiebonus beweegt hij ook twintig procent sneller als hij op een vijandelijke held afstormt.

LEGO DC Super Heroes Chase

LEGO® DC Super Heroes Chase haalt de kindvriendelijke Batman naar voren: een stoere maar hilarische held die probeert zijn Batarang te grijpen en per ongeluk een pretzel te pakken krijgt. Net als andere kart-kampioenen als Wonder Woman, Flash en Superman, vliegt hij van schansen en scheurt hij over het asfalt als hij de favoriete schurken van de fans achterna zit. Leuke banen en de sensatie van het vrijspelen van nieuwe coureurs maakt deze niet al te serieuze race perfect voor de kleintjes.

  • Download LEGO® DC Super Heroes Chase (iOS / Android)
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments